Mitsubishi traktorhydraulik Felsökning

Mitsubishi traktorer har hjälpa hydrauliska system att fungera höja, sänka, flytta eller driva en mängd utrustning installationer. Det spelar ingen roll vilken typ av maskin din Mitsubishi traktor fungerar hydrauliskt, de alla har samma grundläggande komponenter: pump, behållare, filter, högt tryck slangar och kopplingar och manövrerade kolvar. Ett hydraulsystem är "inline", vilket innebär ett problem någonstans längs linjen av komponenter kommer att påverka driften. Felsökning problem innebär att veta dessa vitala delar av Mitsubishi traktorns hydraulsystem. Brist på makt
p Om den hydrauliska-motordrivna anordningen är inte på full effekt, är det första att kontrollera pumpen och vätsketryck. Kontrollera att hydraulpumpen strömförsörjning och drivrem fungerar enligt specifikation. En halka rem kan orsaka pumparna inte uppnår fullt tryck. Tillsätt vätska om det behövs men överdosera inte. Ett smutsigt filter inte tillåter fritt flöde av fluid från behållaren till pumpen kan också påverka ström. Byt ut filtret om det är nödvändigt. Slutligen, undersöka de hydrauliska manövrerade kolvar. Se till att de inte är bindande eller har några bucklor eller andra hinder som hindrar ett komplett utbud av utskjutssekvens.
Vätskeläckage
p Om systemet är flera gånger i behov av mer vätska, eller om du ser flytande pölar på marken eller på maskinen, kontrollera alla kopplingar är anslutna till pump, behållare, filter bostäder, slangar och kolvar. Kontrollera gummi eller andra elastiska hydrauliska ledningar för knappnålsstora läckor. Ett litet hål under tryck kan spraya mycket vätska. När en högtrycksledning äventyras, är det bäst att byta ut det och inte försöka en reparation. Kontrollera också kontakten reservoar avlopp för en tät kamp. Se till att pumpen inte läcker från några sälar när trycksatt.
Kraftiga vibrationer
p Om din Mitsubishi traktor vibrerar överdrivet när det hydrauliska systemet är aktiverat, kolla alla klämmor och fästen. Huruvida en rostfri hållare fäste eller en plastinsats klämma, gå runt och dra åt alla fästen. Kontrollera också klämmorna och fästen när systemet är under tryck. Många lösa fästen och klämmor är inte märkbar om inte systemet är trycksatt och drift.
Trög styrning svar
p Om din kontroll respons verkar trögt, kontrollera alla anslutningar och kontroller ventiler använder systemet. Kontrollera att ventiler än öppen och nära så att vätskan i systemet reagerar inom ordentliga specifikationer. En långsam ventil: den vätska fördröjs till systemet kommer inte att svara snabbt på din kontroll. Ventiler måste också vara ordentligt förseglad och alla kopplingar läcker gratis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140712.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.