Hur man tar bort en överföring på en Chevrolet Silverado

Om din Silverado transmission är skadad, utbränd, eller om du bara vill byta ut det, måste du ta bort den. Ta tillräckligt med tid för att slutföra jobbet, och vara beredda att lyfta Chevy helt off av marken för att få tillgång till sändningen. Saker du behöver
Jack
4 pallbockar
Wrench
Ratchet ställa
Visa fler instruktioner
1

Jack upp den främre änden av Chevy med domkraften, en sida i taget. Placera domkraften under lastbilen på båda sidor vid stödpunkter.
2

Hissa upp bakdelen av trucken och placera pallbockar under varje sida av differentialen, så att hela Chevy är inaktiverat marken. Addera 3

Placera dig själv under Chevy tittar upp på transmissionen. Ta bort U-bultarna med nyckeln som ansluter drivaxeln till differentialen. Avlägsna drivaxeln från differentialkretsen genom att dra den. Dra ut drivaxeln ur transmissionen.
4

Öppna Chevy huva och ta bort röret överföring oljestickan från växellådan genom att lossa bulten med nyckel. Dra ut oljestickan röret ut med mätstickan fortfarande i röret.
5

Placera dig själv under Chevy så att du tittar på sändningen. Ta hastighetsmätaren kabeln och manöverlänkage från växellådan genom att lossa fästskruvar med skiftnyckel.
6

Avlägsna vakuum linje från membranet genom att dra linjen från membranet.
7

Placera domkraften under växellådan och lyfta upp det en aning. Ta bort skruven som förbinder transmissionen på motorn och bultarna som förbinder momentomvandlaren till svänghjulet med skiftnyckeln och ratchet set.
8

Dra transmissionen från motorn, sedan ut från under Chevy.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140711.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.