Hur att rengöra en Rhino Foder

Rhino foder skyddar en lastbil säng från repor och bucklor som beror på den frekventa användningen. När tillämpas och korrekt botas, kan den tåla temperaturer så höga som 190 grader Fahrenheit och så lite som 40 grader Fahrenheit under noll. Fodret tål också frätande kemikalier, samt skador genom utspillt bränsle eller gödningsmedel. Även generellt extremt tålig, kan beläggen falla offer för någon oxidation och UV-skador. Saker du behöver
Pappershanddukar
Shop handdukar
Broom
trädgårdsslang
Vatten
Bil tvål
Nylon borste
Avfettaren
högtryckstvätt
Hårdplast renare Truck liner konservator (tillval) katalog UV Topcoat (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Töm flaket. Ta bort eventuellt skräp, såsom paket, omslagspapper och kartonger. Sug upp spill med absorberande hushållspapper eller handdukar butik. Om det finns fettfläckar, lyft bort så mycket fett som möjligt med handduken. Sopa flaket med ett hushåll kvast. Detta hjälper till att bli av löst skräp, såsom stenar och sand.
2

Blöt flaket med vatten från trädgårdsslangen. Applicera bil tvål och arbeta in ett bra lödder. Skura liner med en styv nylon borste. Detta steg kan du ta bort smuts från mellan fodret konsistens vrår. Om motorn fett eller andra oljor kvar rester i flaket, överväga att använda ett avfettningsmedel på dessa fläckar.
3

Skölj flaket med en högtryckstvätt. Om du inte har en högtryckstvätt eller munstycke som fäster vid trädgårdsslang, chef över till biltvätt och använda utrustningen där. Den ökade vattentrycket hjälper till att frigöra caked-on smuts och jord i skräp att nylonborste kanske inte tillräckligt har tagit bort.
4

Torka fodret med butiken handdukar och spraya på en vinyl och hårdplast renare. Goda exempel är däck sprayer och fordonsindustrin städare vinyl med UV-skydd. Följ bruksanvisningen som är tryckta på burk eller flaska. Ett annat alternativ är att använda Rhino Shine, som tillverkas av Rhino Foder Corporation. Det finns som pigmenterad - grön, röd, grå, blå, röd eller svart -. Samt en tydlig beläggning som varar i ungefär sex månader och höjer fodret s glans och UV-beständighet
5

Tvätta flaket med vatten från trädgårdsslangen en gång. Efter avlägsnande av överskott från specialitet renare, är Rhino Foder ren och glänsande. Detta är en bra tid att bestämma om du vill ha en återförsäljare installera ett Rhino UV topcoat för att förhindra ytterligare färgförändringar eller yta mattning. Tänk på att tillverkaren endast rekommenderar denna typ av täckfärg för hårdföra och TuffGrip liners, men inte SolarMax varumärket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140709.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.