Hur man gör en hel lucka Bredd Mud

En full bredd stänkskydd är ett stort, singel stänkskydd som sträcker sig över hela baksidan av en lastbil. Till skillnad från vanliga stänkskydd, full bredd flikar skydda hela kroppen av fordonet, liksom allt som bogseras, från lera och smuts. De är vanligtvis uppåt på $ 200 till $ 300 för att köpa, så det kan vara en bättre idé att göra en själv. De delar som behövs kan ta lite flit att hitta, men de pengar som sparas kommer att anstränga väl värt det. Saker du behöver
Strip av transportband gummi (åtminstone längden av bilens bredd) katalog Metallfäste (total längd av gummi, 2 inches i bredd) katalog Gummi plåtsaxar
Electric borra
Bultar (1-tums längd, 1/4-tums bredd) med nötter
Måttband
monteringsfäste
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på fordonets bakre stötfångaren och skär bandets längd därefter.
2

Mät avståndet från botten av den bakre stötfångaren till marken och prydligt klippa bandets bredd ungefär 6 inches kortare.
3

Placera fästet med toppen av fliken och överlappa ungefär en tum av rymden. Borra 1/4-tums hål ca 8 inches isär över hela fliken på överlappade ytan. Fäst gummi på fästet med skruvarna. Använd en skiftnyckel för att dra åt muttrarna så mycket som möjligt.
4

Montera fästet till monteringsfäste. Fäst fästet så att fästet sitter ovanför det, parallellt med botten av stötfångaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140708.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.