Hur man tar bort den Pickup Bed Från en Ford F-350

F-350 är den största kommersiella-grade pickup i Ford lastbil lineupen, och den är utformad för att bära tunga laster både i sängen och bakom den på en trailer. Inte alla är ett fan av en traditionell säng, men framför allt med de dubbla stil lastbilar, och de vill ha en kommersiell säng eller ett verktyg ruta på baksidan istället. Om du behöver ta bort sängen på din F-350, är ​​det största hindret i vikt, annat än att det är inte särskilt svårt. Saker du behöver
Torx-skruvmejsel in
kryssmejsel
1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag
Två till fyra assistenter
Visa fler instruktioner

1

Öppna gasen dörren på förarsidan av sängen och skruva isär halsen gasen filler från sidan av sängen med en torx-skruvmejsel. Kryp under sängen och dra påfyllningshalsen ned från sängen sida och mot marken, böjning gummit linje i processen. Om du har en gas dörr på passagerarsidan samt, upprepa processen.
2

Öppna bakluckan och skruva isär bakljusen med en kryssmejsel. Dra ut linsen och dra ur kablarna från ljus med hjälp av en fri hand, sedan placera linserna ur vägen. Krypa under sängen och dra några kablar ur bakljusen ner till marken så att dess ur vägen. Se till att det inte klämmor eller band som förbinder ledningarna till sängen. Addera 3

unbolt sängen från ramen med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Det finns åtta bultar på lång säng F-350 lastbilar, monterade dem alla längs sidorna av ramen eller inuti den.
4

Ställ assistenterna i ytterkanten av sängen, avståndet dem jämnt. Låt inte någon att lyfta sängen av fendrar, eftersom de dubbla fendrar på dessa lastbilar är gjorda av glasfiber och kan gå sönder om de används för lyft. Lyft sängen upp vertikalt, sedan gå till sängen ifrån lastbilen, längs längden, så att ingen går över ramen.
5

Ställ flaket ner försiktigt på ett säkert ställe där det kommer inte att skadas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140704.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.