Nybörjarguide Mini Trucks

Mini lastbilar är japanska variationer på den amerikanska pickup truck. Skillnaden är den mini lastbil kommer i flera utföranden (flak, järnvägs-säng, täckta skåpbilar och sängar specialitet) med hytten över motorn placering och relativt små axelavstånd. Idealisk för att flytta runt trånga stadsgator och arbetar med jorden, har en mini lastbil många av fördelarna med pick up med en ekonomisk och praktisk design. Storlekar

Den mest uppenbara kännetecken för en mini truck är den lilla hjulbas på ca 75 inches. Mest plocka upp lastbilar har axelavstånd börjar vid 84 inches och större. Hytten-over design (motor och framhjul är under passagerar hytt) och liten hjulbas gör mini lastbilen mycket kompakt. Motorer är också mycket mindre med förskjutningar runt 600cc (kubikcentimeter eller 36 cubic inches). Med tanke på ett medium pickup har en motor närmare 300 cubic inches avslöjar den kompakta designen av mini-lastbil motor. Fått betyget mellan 25 och 45 hästkrafter, beroende på märke och modell

motoreffekt. Mini lastbilar kan ha två eller fyra säten med förlängda hytter, men dessa har mycket små belastning sängar. Sängarna har sidoväggar med bakre grinden eller flak för påfyllning av en out-sized last. De flesta mini lastbilar har en låg fordonsvikt på väl under ett ton. De ljusare mini lastbilar väger in vid 1400 pounds, medan den större Kawasaki modellen är 1,775 pounds. De flesta kan dra cirka 1400 pounds (motsvarande sin egen vikt i vissa fall) och kan bära laster mellan 400 och 1100 pounds.
Variationer

samma ram och kör -train för mini lastbilar kan användas i flera varianter. John Deere Gator är en mini-lastbil baserad på Kawasaki Mule. Både Polaris och Yamaha marknaden lastbilar mini mer som terränggående fyrhjulingar (ATV) än en väg pågående utility truck. Mitsubishis Mini Truck (modellnamnet) kommer med en dump säng alternativ och en fullständig van konfiguration med någon öppen säng.
Prissättning

Mini lastbilar varierar från en låg på $ 4.300 till mer än $ 11.000. Dessa priser är dock fortfarande mycket låg för street-rättsliga fyrhjuliga fordon. Kostnaden beror på tillval och modell, men en fullastad Mitsubishi sidovägg-säng mini lastbil kan fås för $ 4.800. Mitsubishi är den mest utilitaristiska modell för runt stadens gator, medan Kawasaki, Polaris och Yamaha erbjudanden ger mer off-road design. Den Polaris Ranger börjar vid $ 9500, Yamaha på $ 11,000 och Kawasaki Mule på $ 10.000. Alla mini lastbilar erbjuder vad man kan kalla exceptionellt gas körsträcka för arbetsfordon och mycket sparsam driftskostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140702.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.