Hur Skär Baksida ur sängen av en lastbil

Anpassade lastbilar kommer i alla möjliga olika former och former, men en gemensam tråd bland dem alla är en anpassad stereo. På grund av begränsat utrymme på lastbilar, eller på grund av storleken på stereo, många människor väljer att skära ut väggen mellan sängen av lastbilen och hytten så att ljudet från stereon för att passera igenom. Det är känt som en blow-thru, och det första steget för att få det att hända är att skära igenom baksidan av sängen. Saker du behöver
Måttband
4-fot rak
Märkpenna
Hörselskydd
Ögonskydd
Handskar
kartong
Maskeringstejp
4 1/2-tums vinkelslip
Metal kapskivor
luftkompressor och luftslang
Air såg med skärande blad
Visa fler instruktioner
1

Sit i botten av lastbilen och använd måttband för att bestämma placeringen av hålet du vill sätta i sängen. Detta beror helt på storleken på rutan du vill sätta in där, eller vilken annan storlek du behöver för att göra hål för. Märk ut de mätningar med märkpenna, och använder den raka kanten och markören för att bilda raka linjer för guider i styckningen.
2

Tag på handskarna, hörselskydd och ögonskydd. Placera sedan kartongen över bakrutan av lastbilen och tejpa fast den på plats med hjälp av maskeringstejp. Detta kommer att skydda ryggen glaset från eventuella gnistor som händer medan du skär ut den bakre panelen.
3

Använd vinkelslip för att skära 4 tum långa hål längs linjerna du gjorde i steg ett. Du vill ha en av dessa hål på vardera sidan av torget panelen som du vill ta bort, eftersom detta gör att du kan använda luften för att såga ut resten av panelen. Om du är händig med en vinkelslip, kanske du vill använda den för att skära ut hela hålet, men det gör kasta en hel del gnistor och är svårare att hantera än en luft såg.
4 < p> Haka upp luften såg till kompressor via luftslang och använda den för att skära ut de linjer som du har markerat på panelen. Luften Sågen har en mycket ytlig kast och kan användas i trånga utrymmen, och borde inte studsa mot den bakre väggen i hytten som du skär ut panelen. Arbeta dig runt torget tills du har klippt ut alla sidor.
5

Dra stålpanelen ut på baksidan av hytten använda dina handskar på händerna, och lägger den åt sidan. Testa passar objektet du vill placera i hålet och, om nödvändigt, trim till storlek med luften såg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140699.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.