Hur man Välj en ny färg för en lastbil

Om du är redo att köra något nytt, men inte har möjlighet att skaffa dig en ny lastbil, kanske du vill överväga ommålning lastbilen du har, för att ge det en nystart. Att plocka en ny färg för din lastbil, du kommer att behöva en look som passar din personlighet. Men du kommer också att vilja se till att det ser bra ut också. Saker du behöver
Color Matching Guide
Visa fler instruktioner
1

Betrakta det praktiska i vissa färger med hur du använder din lastbil. Om du är i ett varmt klimat, målar din lastbil svart endast kommer att göra det verkar varmare. Om du kör din lastbil off-road, men kanske en nyans av grönt eller brunt rädda dig från att behöva tvätta den lika ofta.
2

Välj din favoritfärg. Du kommer att vara den som kör trucken, så gör det något du kommer att njuta av att titta på varje dag. Addera 3

Besluta om en färg som är annorlunda än vad du ser ut på vägen en hel del. Enligt 2008 DuPont Automotive Color Popularitet rapporten, den mest populära lastbilen och SUV färger är vit, svart, silver och rött. Så måla din lastbil gul kanske får du lite uppmärksamhet när du är ute och kör.
4

Införliva flera färger. Istället för en vanlig färg, kanske en ny design vara precis vad du behöver för att ge din bil ett nytt och fräscht utseende. Men det kommer att kosta dig mer att måla din lastbil flera färger än bara en färg.
5

Matcha den nya färgen på insidan av din bil. Ett bra sätt att se till att färgerna fungerar tillsammans är att använda en färgmatchning guide. Man är listad som en resurs nedan.
6

överväga att måla din bil en färg som liknar den färg det är redan målade. Detta kommer att spara pengar som det tar att helt band lastbilen av sin ursprungliga färg. Till exempel, om du målar en gul lastbil en ny nyans av svart, behöver du den gula färgen noggrant strippad från hela fordonet, inklusive insidan kanterna på huven, dörrar, etc. Av denna anledning, ommålning i samma färg kommer förmodligen spara pengar.
7

Bestäm hur mycket du är villig att spendera för att hålla din färg söker nytt för en lång tid. Ett företag som Maaco inte bara ge dig färgalternativ. Det ger också fyra olika alternativ för efterbehandling, med varje kostar mer, och var och garanterar skydd mot ytterligare miljöfaktorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140688.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.