Hur du köper en sändning för en '89 Ford Ranger

Även om du inte skulle kunna plocka upp en överföring inom fordonsindustrin gången på din lokala massa merchandiser, när du börjar din strävan att köpa en, kan du lätt hitta flera alternativ . Du måste basera ditt beslut som att köpa från på flera faktorer som kommer att påverka inte bara framtiden för din Ranger men framtiden för din plånbok. Beväpnad med några viktiga bitar av information, kan vem som helst göra ett välgrundat beslut och köpa rätt transmission för att passa deras behov. Instruktioner
1

Skriv ner vilken typ av motor din Ranger har på ett papper: inte bara hur många cylindrar, men den specifika motorns storlek, oavsett om det är en 2,3 liters, 2,9 liter eller en 4,0 liter, till exempel. Denna information kan hittas tryckt i svarta bokstäver på vita utsläpp taggen under huven. Du kommer också att behöva Ranger specifika build datum, som kan hittas i månaden /år på VIN (Vehicle Information Number) tag innanför förardörren ram eller på den bakre kanten av förardörren. Den här taggen är också en vit dekal med svarta bokstäver och är allmänt fäst bredvid dörren anfallaren. Du kommer också vill skriva ner bilens VIN-nummer på din informationsblad.
2

Ring din lokala Ford-återförsäljare och få en prisuppgift, som omfattar kärnan laddning, hur många liter av transmissionsolja du behöver och de specifika detaljerna om garantiinformation. Som av 2009, erbjöd Ford Motor Company ett treårigt, 100.000 mil garanti på sina renoverade växellådor. I händelse transmissionen är inte längre tillgänglig från Ford, få så mycket information om enheten som möjligt från delar counterperson, inklusive artikelnummer, specifik vätska kapacitet och pris det erbjöds på när det är tillgängligt.

3

Sök efter alternativa leverantörer. Antingen titta igenom fordonsindustrin sektionen i din telefonbok eller kolla på Internet för att hitta överförings leverantörer i ditt område. Många överföring butiker kommer att erbjuda ombyggda och /eller renoverade växellådor. Flera bildelar butiker kan också ha sändningar tillgängliga. Din sista utväg bör vara lokal bärgning gård. I samtliga tre fall, se till att jämföra garantier, pris och tillgänglighet.
4

Vet skillnaden mellan en ombyggd växellåda och en renoverade växellåda. Det är nästan omöjligt att köpa en helt ny växellåda för 1989 Ranger. Vilka olika leverantörer kommer att erbjuda är antingen en ombyggd enhet, där de har helt enkelt ersatt oavsett del eller delar misslyckats i enheten för att föra den tillbaka till fungerande skick, eller en återanvänd enhet, där endast det fallet är gammalt, och allt annat är helt ny . Ombyggda enheter kommer normalt kostar mycket mindre, men är benägna att misslyckas inom de första 12 månaderna på grund av en kombination av nya och slitna delar. Renoverade enheter vanligtvis sista mycket längre och kommer förmodligen komma med en bättre garanti men till ett högre pris.
5

Förstå garantin. Även den lokala småföretag överföring butiken kan erbjuda ett treårigt, obegränsad körsträcka garanti, se till att du förstår hur garantin ska administreras. I vissa fall kan endast den säljande butiken utföra garantireparationer, vilket innebär att om du och din familj är tusen miles bort på semester vid tiden för fel, du får stå för notan bogsera tillbaka till den säljande säljaren.

6

Gör ditt beslut och köpa transmissionen du känner uppfyller dina specifika behov. Vara beredda att plocka upp själv, vilket kommer att kräva en lastbil eller stor SUV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140687.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.