Hur Hyr en lastbil med chaufför

När du behöver hyra en lastbil, kan det vara en utmaning att hitta ett företag lastbil hyra som passar dina behov. Men det är ännu svårare att hitta en lastbilschaufför som kan säkert och effektivt köra din hyrda lastbilen där det måste gå. Det finns flera saker du bör tänka på när man letar efter en lastbil hyra företag som kommer att hyra dig en bil och en chaufför för att flytta dina personliga tillhörigheter. Instruktioner
1

Börja med att hitta seriösa lastbil uthyrningsföretag som också tillhandahåller drivrutiner. Du kan göra en sökning på Internet, såsom "behöver hyra en lastbil och förare," eller så kan du titta i din lokala gula sidorna. Webbplatser som Business.com erbjuder även kataloger av lastbil uthyrningsföretag. Gör en lista över företag i ditt område som hyr lastbilar och ge lastbilschaufförer.
2

Kontakta varje lastbil hyra företag på din lista, och ställa frågor till dem om deras priser, lastbil storlekar de erbjuder, och bevis för sina förare. Var försiktig med en lastbil hyra företag som tvekar att ge denna information.
3

Kontrollera att du ber varje lastbil biluthyraren om vilken typ av utbildning deras förare måste gå igenom. Hantering av en lastbil kan vara svårt, och det finns vissa tekniker som föraren måste lära sig att köra en lastbil på ett säkert sätt, t.ex. ordentlig styrning, minska hastigheten och använda försiktighet vid passage av andra fordon. Lastbil hyra företag bör kräva sina förare att ta en speciell kurs i truckkörning säkerhet, och de bör kräva att alla förare att ha en ren färdregistreringen.
4

Besök trucken biluthyraren innan du hyr en lastbil med en drivrutin. Aldrig hyra en lastbil via telefon eller online innan du besöker företaget. Kontrollera att anläggningen är ren och att lastbilarna verkar vara i gott skick med minimala rostfläckar och ingen kropp skador. Prata med personalen, och ställa alla frågor du kan ha. Anställda bör alltid vara artig och respektfull under ditt besök.
5

Träffa några av de lastbilschaufförer om möjligt. Medan du är på lastbilen biluthyraren, ta reda på om du kan träffa några av förarna. Du kan ta reda på en hel del bara genom att ha en trevlig konversation. Ställ frågor till dem om deras utbildning och deras övergripande erfarenhet av att arbeta för lastbilen biluthyraren. Lita på din instinkt. Om något verkar off om anläggningen eller drivrutinerna, gå vidare till nästa företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140683.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.