Hur man tar bort en lastbil Canopy

Mest hardtop lastbil skärmtak sitter stadigt på toppen av bädden av korta och långa lastbilar, fast med bultar borrade direkt i lastbilen eller metall klämmor som bult till flaket. Ta bort en hardtop kapell kommer att innebära mer än en person om du inte har en särskild hiss och trissa system till ditt förfogande. En person kan oftast ta bort en mjuk lastbil canopy unassisted, beroende på de specifika instruktioner som följde med den mjuka lastbil trädkronorna. Saker du behöver
Ratchet Helper Review satt
skiftnyckeln (tillval)
Visa fler instruktioner
Soft Canopy
1

unsnap varje sida av trädkronorna.
2

Roll vardera sida upp och fäst den med förankringarna den kom med.
3

Vik trädkronorna tillbaka i dragspel mode det ovikta in och fäst det med förankringarna vid basen av aluminiumram. Säkra den i baksidan av lastbilen eller ta bort den från baksidan av lastbilen och lagra den i behållaren den kom i båda alternativen. Även mjuka skärmtak kan oftast ställa upp ensam när trädkronorna är i botten av lastbilen, om paketet är för tung att lyfta ur bilen, försök inte att lyfta huven ur lastbilen själv.


Hardtop Canopy
4

krypa in i sängen av lastbilen så att du är under trädkronorna.
5

lossa några bultar som fäster kapellet till botten av lastbilen med socket set eller skiftnyckel. Om bultarna är bara bultar och är inte kopplad till klämmor, bort bultarna och hjulmuttrarna helt. Om det finns klämmor, kommer det inte vara nödvändigt att ta bort hela bolt-bara lossa dem tillräckligt så att du kan ta bort klämman. Placera klämmor eller bultar utanför flaket på en plats där de inte kommer att gå vilse.
6

dra ut eventuella kablar till varje bromsljus som är installerad i trädkronorna.
7

krypa tillbaka in i lastbilen sängen och möta slutet av bakluckan. Instruera din hjälpare eller medhjälpare att stå redo att hjälpa stadig trädkronorna. Skjut upp tillräckligt på kapellet för att börja flytta bort den bakre änden av lastbilen. Flytta långsamt och hålla den rakt så mycket som möjligt. Stanna när huven är ungefär halvvägs upp.
8

krypa ut ur sängen av lastbilen och stå på ena sidan av trädkronorna. Har din hjälpare eller hjälpare stödja vikten så jämnt som möjligt. Ta tag i sidorna av canopy och flytta den långsamt och jämnt utanför sängen av lastbilen. Bär trädkronorna till lagringsplatsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140678.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.