Stötfångare Guide Ledningsdragning

Bumper guider är de krom rör du ser sträcker sig upp från hörnen av de främre fendrar på många stora lastbilar. Syftet med etiketter guider är att göra det möjligt för föraren att bättre vet var de främre hörnen av hans fordon är, eftersom det är svårt, om inte omöjligt, att se dem inifrån hytten. För att göra det lättare att se guiderna på natten, kan en koppling göras till fordonets belysning för att driva en liten lampa på toppen av guiden. Montera stötfångaren Guider

Installera etiketter guider är mycket enkelt. Din stötfångaren guide kit kommer att innehålla de två guider, fyra klämmor, klipp ledningar och ett par Skotchlok kontakter. De enda verktyg du behöver är en skiftnyckel för att dra åt klämbulten, en avbitartång och en tång för att stänga Skotchloks. Ha en rulle eltejp hands också, du behöver det i slutet. Röret av styrningen glider in en klämma i toppen och botten av stötfångaren änden och en enda bult dras åt mot den inre ytan av stötfångaren. Detta pressar guiden mot stötfångaren och håller det tätt.
Wiring styrljuset

Kör tråden längs insidan av den främre stötfångaren, säkra den mot stötfångaren med clips tillhandahålls. Du behöver ta kabeln nära ledningsnätet för främre markör lights.With fordonets lampor på, undersöka ledningarna till positionsljus med ett test ljus. En tråd kommer att ha makt när lamporna är på. Anslut kabeln från stötfångaren ledljus till denna tråd med Skotchlok kontakten tillgänglig, men tänk på att tillåta lite slack för rörelse om lampor tilt med truckens näsan. Tejpa anslutningen ordentligt för att hålla fukt ute och förhindrar korrosion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140673.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.