Hur sänka en pickup

Om du är i gatan lastbilar, vet du att en låg, elegant utseende är önskvärt, om inte en nödvändighet. Det finns kit som finns för att hjälpa dig att sänka din lastbil. Du måste först bestämma hur lågt du vill gå, med hänsyn inte bara lastbilens utseende, men funktionaliteten. Ju lägre lastbilen, den mindre av en belastning kommer du att kunna dra. Sänka din lastbil kan vara en enkel, billigt sätt att uppgradera din lastbil. Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
Jack står
Hylsnyckel
skiftnyckel
Sänkning block
U-bultar och muttrar
Momentnyckel
Stötdämpare
Visa fler instruktioner
Front end
1

Parkera trucken med nödbroms på och sätta stoppklossar på båda sidor av bakdäcken. Om du inte har klossar, kan du använda tegelstenar, så länge inklämd i tätt så bilen inte rullar. Upp framför lastbilen
2

Jack, och använd pallbockar till hålla den upp.
3

Ta bort torsion bultarna bar ankare genom att använda din hylsnyckel på huvudet av bulten och en fast nyckel på muttern som håller bulten på plats. Pröva olika skiftnyckel storlekar tills du hittar rätt storlek.
4

När du har bestämt hur mycket du vill sänka din lastbil, lossa skruven tills du kommer till rätt höjd (detta kan ta flera försök), men inte mäta höjden tills chocker lösa.
5

När du har sänkt den främre till rätt höjd, ta bort domkraften och lägre lastbilen till marken. Du är nu redo för att sänka den bakre änden av lastbilen.
Bakändeskollision
6

Placera stoppklossar runt framdäcken. Palla upp den bakre änden och använd pallbockar för att stödja det. När pallbockar är på plats, sänk domkraften bara tillräckligt så att domkraften stödjer axeln men fjädrarna droppe så att de är helt utsträckt.
7

Börjar på ena sidan av lastbilen, lokalisera u-bultar och un-bult muttrarna.
8

bort stötdämparen genom att ta bort skruvarna på toppen och botten. Ta U-bultarna ur den undre plattan och ta bort hela enheten från axeln. Upprepa detta på andra sidan.
9

Använd domkraften för att höja axeln så att du kan skilja axeln från bladfjädrarna. Skjut en av de nedåtgående blocken på plats mellan bladfjädern och axeln så att fliken på sänkning blocket vänd ner i ett hål på bladfjädern. Upprepa detta steg på andra sidan av lastbilen.
10

Sänk domkraften så att det fortfarande stöder axeln, men fjädrarna droppe till full extension (som du gjorde i steg 1).

11

Gå till ena sidan av lastbilen, och sätta nya U-bultarna runt axeln. Placera den nedre plåten på plats och dra åt de nya muttrarna till U-bultarna mellan 75 och 85 fot pounds. Upprepa detta på andra sidan.
12

Sätt nya stötdämparna på bilen, fästa i botten först (om du inte har tillgång till toppar av stötdämpare, jack axeln upp några inches). När allt är på plats igen och tätt fästa, ta bort domkraften och lägre lastbilen.
13

Ta trucken för att få den främre änden linje. När du har kört 100 miles, du åt U-bultar på bakaxeln så att de ligger kvar på 75-85 fot pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140663.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.