Hur man beräknar Däckstorlek för en lavin

En hel nisch industri av hjul-och däcktillverkare har vuxit upp för att möta kraven på anpassning som Chevrolet Avalanche har inspirerat. Det skulle vara omöjligt att genomföra en due diligence på varje butik och däck återförsäljare för att säkerställa att det har gett ordentlig uppmärksamhet till de specifikationer och krav för däckstorlek på din Avalanche, dock så att ansvaret faller på dina axlar. Var medveten om att det finns ett enkelt sätt att se till att dina däck och hjul konfiguration är säker för ditt fordon utan att behöva vara expert på området först. Instruktioner
1

Välj däck med god kunskap om hjul-eller fälgar-du ska använda. En uppsättning av 20-tums fälgar kommer att kräva en viss bredd och stil av däck som 15-tums fälgar bara inte behöver. Innan du börjar några beräkningar, då bör du välja de hjul som du i slutändan vill ha på fordonet.
2

Använd en miniräknare däckstorlek att bestämma en däckserie tillgängliga för dig beroende på ditt märke och modell . Bara för att det passar in i hjulet väl betyder inte att det kommer att fungera bra. Bortom överväganden såsom kontakt medan svarvning och gas effektivitet, bör du också vara medveten om att vissa däck kommer att påverka kalibrering av hastighetsmätaren. Om du väljer att gå med en bredare, högre däck än vad som kom standard med fordonet, är det särskilt möjligt.
3

Kontrollera bruksanvisning för rekommenderade däckdimension, sedan kontakta Chevrolets kund serviceavdelning för att fråga hur mycket du tryggt kan avvika från denna rekommendation. Auktoriserade Chevrolet återförsäljare också ska kunna erbjuda denna information eftersom de säljer däck för alla sina modeller.
4

Kontrollera dimensionering av nyligen inköpta däck endast när de är ordentligt pumpade. Tester bör innehålla långsamma, hårda svängar i en cul-de-sac eller parkeringsplats, liksom köra över vägbulor för att kontrollera skrapa när chockerna är deprimerad. Om kontakt sker, eller det är ens i närheten, välja en mindre storlek däck.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140659.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.