Hur Till Flytta en ruta Pickup Truck

En pickup är byggd för utilitaristiska syften, och är arbetshästen för många av USA: s fordonspark. På grund av detta, många människor gillar att anpassa sina bilar på ett eller annat sätt, för att passa deras syfte. Till exempel kan vissa människor vill ta bort den traditionella flaket för ett flak eller en utility säng. För att göra detta måste du först ta bort lager sängen, eller box, som det ibland kallas. Detta är inte en en-person jobb, men det kan göras hemma med handverktyg. Saker du behöver
kryssmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
1-3 assistenter
bockar
Visa fler instruktioner

1

Öppna bakluckan på lastbilen. Använd Phillips-skruvmejsel för att ta bort bakljusen från sängen av lastbilen, och sedan placera dem åt sidan. Kör ledningar för belysningen tillbaka genom sängen av pickup och på marken, så att när du lyfter sängen upp, är ledningarna helt ur vägen.
2

Öppna gasen dörren och skruva isär halsen gasen filler från sängen, med 3/8-tums Ratchet och uttag. När det är frånkopplad, tryck påfyllningshals insidan av sängen så att det är ur vägen. Under sängen
3

Crawl och skruva isär lådan från ramen, med 3/8 -tums ratchet, förlängning och uttag. Beroende på längden på sängen och storleken av lastbilen, allt fyra till åtta bultarna säkra rutan, och dessa bultar ska ha tillgång hål genom ramen, så att de kan tas bort lätt.
4

Placera sawhorses mittemot sängen, så att när du lyfter sängen off av lastbilen, kan du ställa in den på bockar. Du vill att detta ska vara bekvämt, så utrymme ut dem så gott du kan.
5

Place dig själv och dina assistenter runt sängen av lastbilen så att du kan fördela vikten på fordonet mellan alla av dig. Lyft sängen upp, med hjälp av benen, och flytta den bort av ramen och på bockar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140657.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.