Hur Klipp spolarna på en Chevy Truck

Det finns många sätt att sänka din bil, men det billigaste sättet att sänka framvagnen är att klippa coils.This är inte idealisk, eftersom genom att skära av spiralfjädrar du re att ändra fjäderkonstanten, bärkraft och åkkomfort av fordonet, men med måtta, kan du få en anständig rida och få lite lägre med ett par timmars arbete. I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Vice grepp
skiftnyckel uppsättning
24-tums bända bar
Märkpenna
4-1/2-inch vinkelslip med skärande hjul
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av fordonet med hjälp domkraften och säkra den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta framhjulen, med däck järn, och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
2

Unbolt toppen shock mount från ramen genom att klämma vice grepp till toppen axel chocken, och lossa muttern med fast nyckel set. Unbolt botten av chocken också, skjut sedan chocken ur hålet i botten av den undre länkarm.
3

Placera domkraften under den nedre styrarmen och lyft den fram tills det bara kommer i kontakt med armen. Detta kommer att förhindra vårens påtryckningar från smäller ner den främre hjulupphängningen när du kopplar den främre hjulupphängningen.
4

Unbolt övre länkarm från spindeln, med 3/8-tums Ratchet och uttag. När armen är bortkopplad från spindeln, sakta sänka domkraften för att frigöra spänningen från den nedre styrarmen. Använd 24-tums pry bar att bända ut fjädern från armen och plats
5

fjädern på marken.
6

Obs där fjädern stannar på toppen av fjädern. Fjädern är en metall spole, och änden av det skärs platt. Markera en vertikal linje från slutet av spolen nedåt en lindning av spolen, med hjälp av permanent markör. Du tar bort en wrap från spiralfjädern för att få den extra droppe. Detta är en bra utgångspunkt för jobbet, och du kan alltid klippa mer senare om du behöver.
7

Skär fjädern vid markeringen, med 4-1/2-inch kvarn och skärande hjulet. När det är gjort, bör du ha en cirkel av våren återstår. Släng den här lilla delen av våren, eftersom du inte kommer att behöva den igen.
8

tillbaka spiralfjädern på våren fickan och palla upp nedre länkarm så att du kan skruva den övre länkarm till spindeln, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt ihop resten av främre hjulupphängningen i omvänd ordning jämfört med demontering och sänka bilen bort av pallbockar med domkraften.
9

Upprepa steg 2-8 för den andra sidan av lastbilen samt , skär samma belopp.
10

kör lastbilen i minst två veckor innan ytterligare modifiera fjädrarna. De skurna fjädrarna kommer att ta minst 500 miles körning innan de sätter sig, så att fordonet kommer att gå lägre när du har fått några miles på lastbilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140653.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.