Hur man tar bort Ford Trim Truck Vindruta

Om du planerar att installera en ny vindruta eller vill måla din Ford lastbil, måste du ta bort trim runt vindrutan. Den svarta gummipackningen är det som håller vindrutan medan vindrutan trim är bara målade eller krom 1 tum tjock remsa runt omkretsen av vindrutan. Vindrutan trim är bara limmad till ramen av lastbilen som omger vindrutan. Borttagning av trim är mycket enkelt, men se till att inte böja trim för mycket när du tar det som det kan låta pressningar i klädseln, och du kommer inte att kunna återanvända den. Saker du behöver
Putty Rags kniv
lacknafta
Gummihandskar
Visa fler instruktioner
1

Starta vid en nedre hörnet av vindrutan. Skjut spackel under kanten av trim hörnet.
2

bända långsamt hörnet upp. Den trim skarvar ihop i hörnen via ett hack i trim hörnet. Skjut hömstyckena isär genom att försiktigt dra den vertikala delen mot dig. Fortsätt att bända trim upp genom att skjuta spackel längs trim kanten och bända loss från limmet.
3

Bänd vindrutan trimma bort runt hela vindrutan. Bänd upp den från sidan om du vill bevara trim eftersom, om du bara ta en ände av trim och dra upp, kommer du att skapa veck, fula märken böj och svaga punkter i trim.
4

Ansök lacknafta till en trasa. Alltid hålla trasan fuktig med lacknafta.
5

Circularly skrubba överflödigt lim rester av av Ford lastbil ram där vindrutan trim var.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140652.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.