Definition av en timmerbil

En timmerbil uppdrag är enkelt : att flytta nyklippt virke från en plats till en annan . Som grundläggande ett syfte som kan vara , skulle det verkar finnas så många sätt att bygga en av dessa nischade bilar som det finns träd i Oregon . Grundläggande beskrivning

Log lastbilar nästan alltid använder någon variant av ett flak trailer , med ett antal tjocka inlägg stigande vertikalt från båda sidor för att hålla lasten från att rulla av .
< Br > Trailer - Type

Trailer - typ lastbilar huvudsak modifierade långtradare och har oftast en lägre profil och en extra axel för att hantera virkets vikt .
< br > Raka

rak lastbil är oftast byggda på en buss chassi och liknar en stor , flak pickup. Dessa är utformade för mindre timmer , och vissa har en hydraulisk klo - arm för att lasta bilen .
Skild

Den största av alla träd halas av lastbilar med en frånskild släpvagn. I detta arrangemang blir ett enda träd faktiskt trailern , den är utrustad med en uppsättning av tandemaxlar och dras bakom lastbilen
Ström

Sedan timmerbilar kan. väger mer än 100.000 pund. och ofta verksamma i bergsområden , deras motorer har vanligtvis 200 till 400 hästkrafter mer än en vanlig traktor och släp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140644.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.