Hur man flyttar med uthyrning Trucks & Trailers

Om du planerar att flytta, måste du bestämma hur du ska transportera alla dina möbler och personliga tillhörigheter till ditt nya hem. Även om det är enklare och snabbare att anlita professionell flyttfirma, är det också betydligt dyrare än att hyra en lastbil och rekrytera några goda vänner och familjemedlemmar att hjälpa till med tunga lyft. Om du inte flyttar en hel del möbler och du är fysiskt kapabel, hyra en lastbil eller släpvagn förmodligen känns bäst. Instruktioner
1

Leta företag i ditt område som hyra flyttar lastbilar och släpvagnar. Stora hyra kedjor som U-Haul, Budget och Penske kan hittas i hela landet och erbjuder varierande storlekar hyra lastbilar och trailers för dig att välja mellan.
2

Ring tidigt att boka din hyra lastbil eller trailer - speciellt om du flyttar på den sista eller första dagen i månaden. Dessa datum är alltid den mest trafikerade på hyra lastbil företag, så du vill göra din bokning i förväg för att säkerställa att en lastbil kommer att vara tillgänglig för din rörelse datum.
3

Prata med en representant för att avgöra vilken storlek lastbil eller släpvagn du behöver för ditt drag. Mindre lastbilar är billigare att hyra, men de kommer också att ha mindre möbler och färre rörliga lådor, vilket innebär att du kan behöva göra flera resor. För långväga flyttar, behöver du definitivt en lastbil eller släpvagn stor nog att passa alla dina tillhörigheter.
4

Reserve flaket storlek som krävs för ditt drag. Se till att du förstår de dagliga hyror och villkor för tjänsten, eftersom du kan vara ansvarig för extra avgifter om du överskrider ett visst antal miles eller ta tillbaka lastbilen utan påfyllning bensintanken.
5

Plocka upp din hyra lastbil eller släpvagn på dagen för ditt drag på din lokala biluthyraren. Innan de trucken, måste du underteckna ett kontrakt och göra en visuell inspektion av lastbilen för att kontrollera befintliga skador. Se till att titta noga för att se till att du inte debiteras för en buckla eller repa som du inte var ansvarig för. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140641.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.