Hur Wire en lastbil Lätt Canopy Dome

Inkoppling alla lampor i din lastbil kapell kan du enkelt se runt flaket i svagt ljus. Det enklaste sättet att uppnå detta är att koppla takbelysning direkt till din lastbil batteri. Ljuset kommer inte att kontrolleras av truckens antändning, men man kommer att kunna använda ljus även när lastbilen är avstängd. Installationen kräver endast ett fåtal verktyg och en förståelse för en grundläggande ljus-krets. Saker du behöver Truck kapell med takbelysning
Elektriska ledningar betyget för 12V bilanvändning
12V säkring och säkringshållare
Drill
Skruvmejsel
avbitare
Lödkolv och löda
buntband
Visa fler instruktioner
1

Installera lastbilen canopy på sängen av din lastbil enligt instruktionerna i anvisningarna som medföljer din mössa. Var noga med att säkert försegla locket med gummilister och göra belysningen trådarna lättillgänglig.
2

Route de positiva och negativa anslutningsledningar för takbelysning till motorblocket i din lastbil. Kontrollera att kablarna är rätt längd för att nå truckens batteri. För att helt dölja kabeln kan du behöva borra ett hål genom bädden av din lastbil och köra tråden under chassit. Många lastbilsmodeller har en tillgång hål för detta ändamål som ligger nära ett av bakljusen mot baksidan av flaket. Du kommer då att kunna köra trådarna takbelysning längs samma väg som bilens övriga elektriska ledningar. Använd buntband för att fästa kabeln till undersidan av trucken. Addera 3

Koppla truckens batteri så att du kan säkert installera belysningen trådarna.
4

Klipp positiva anslutningskabel vid en punkt inuti motorblocket. Installera en inline säkring klassad för 12 volt likström genom att ansluta de skurna ändarna av tråden i varje ände av säkringen, återställa den aktuella sökvägen. En säkringshållare gör installationen enklare genom att du kan klippa kablarna direkt på säkringen, och kommer även att låta dig byta säkringen om det blåser ute. Om du inte har tillgång till en säkringshållare, helt enkelt löda blottade ändarna av snittet tråd till ändarna av säkringen.
5

Ground den negativa kabeln från takbelysning till chassit eller genom ansluts direkt till minuspolen på batteriet.
6

Anslut den positiva kabeln till den positiva polen på batteriet, anslut batteriet.
7

Ström på lastbilen och kontrollera att lampan fungerar. Om den inte gör det, sedan testa lampan och kontrollera att alla anslutningar är ordentligt ansluten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140637.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.