Hur vill bifoga en Tow Strap på din lastbil

Använda ett bogsera rem med din bil är en enkel uppgift, men korrekt fästa den är kritisk så att varken fordonet eller remmen är skadad. Vassa kanter och trånga utrymmen är ett stort problem, eftersom undersidan av ett fordon har många potentiella ställen där banden kan trassla eller klippa. Den typen av bandet du väljer är också ett övervägande. Om bandet har metall krokar på ändarna, bör åskådare stå klart ifall bandet misslyckas och skickar kroken flyga. Saker du behöver
Tow
rem
Visa fler instruktioner
1

Bestäm en plats där för att fästa remmen. Om fordonet har dragkrokar på ramen, är detta den bästa platsen för att fästa en rem. Annars, hitta en plats där bandet inte kommer att fastna i drivaxeln, axlar eller andra komponenter. Dragkrokar och axelkåpor är bra fästpunkter.
2

Led remmen runt dragkroken eller axel bostäder och loop tillbaka genom sig själv. De flesta band har sytt öglor på ändarna. Om din bil har dragkrok, kan du köra remmen genom dragkrok på bilen och sedan dirigera bandet tillbaka genom kroken på änden av linan remmen så att när den drar, sträcker bandet upp mot sig själv.

3

Anslut den andra änden till den andra bilen på samma sätt medan du tittar för samma risker. När du gör denna bilaga, se till att ägaren av fordonet kontrollerar platsen så att du inte är ansvarig bör fordonet skadas.
4

Dra fordonet gör bogsering framåt mycket långsamt till ta den slappa ut av bandet mellan de två fordonen. Du är nu redo att bogsera med din rem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140629.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.