Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Silverado

Chevrolet Silverado är en full-size pickup produceras av General Motors. Silverado var den tredje mest sålda bilen i USA för första halvåret 2009. Som av 2010 års modell, har Silverado är en av de högsta betyg bränsleekonomin i sin klass, i genomsnitt upp till 21 miles per gallon på motorvägen. Däremot kommer din faktiska gas körsträcka beror på hur du kör och underhålla din Silverado. Det finns flera åtgärder du kan vidta för att öka din genomsnittliga miles per gallon och se till att du får den bästa gas körsträcka möjligt. Instruktioner
1

Använd rekommenderad kvalitet för motorolja. Enligt US Department of Energy och US Environmental Protection Agency, med rekommenderad vikt motorolja kan öka bränsleekonomi upp till 2 procent
2

Håll däcken är pumpade till rätt lufttryck.; däck som har för mycket eller för lite lufttryck kommer att resultera i minskad bränsleekonomi. Den lämpliga lufttrycket beror på typ och storlek av däck du har på din Silverado. Rådfråga din däcktillverkaren att bestämma den rätta nivån av lufttrycket.
3

Ta din Silverado in för en tune-up och utföra all rekommenderad service på körsträcka rekommenderas i din instruktionsbok. En korrekt underhållen motor bränner mindre gas än en smutsig eller felaktigt inställd motor.
4

Accelerera i en långsammare takt. Mosa på gasen orsakar din motor att förbränna bränsle i en snabbare takt, vilket resulterar i mindre bränsleeffektivitet.
5

Följ alla skyltad hastighet. Enligt fueleconomy.gov, minskar gas körsträcka markant vid hastigheter över 60 mph.
6

bort överflödiga poster från sängen av din Silverado. Tyngre bilar använder mer gas, eftersom motorn måste arbeta hårdare.
7

Stäng av motorn i stället för tomgång under långa perioder. När du tomgång är motorn brinnande gas, även om du inte kommer någonstans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140627.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.