Hur sänka en Mini Truck

Mini truck är en populär bil att modifiera för många olika anledningar. För en, de är billiga att köpa. De är också lätt att hitta delar till dem. Men den bästa anledningen är att de är lätta att arbeta med. Sänkning en mini lastbil när det görs på rätt sätt, kan göras på en dag. I det här fallet är bilen en 1994 Toyota, men processen är liknande för andra mini lastbilar samt. Saker du behöver
Tape Pen åtgärd Mössor och papper
Jack
Jack står
Däck järn
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Sänkning block med längre u -bultar
Visa fler instruktioner
Framfjädring
1

Mät avståndet från toppen av framskärmarna till marken, och anteckna det numret med hjälp av block och penna . Detta kommer att användas som en referenspunkt senare, när bilen står på marken.
2

Lyft upp trucken med domkraften, och placera den på pallbockar, längs hela ramen, och under bakaxeln. Du vill att fordonet ska säkra läktaren innan du kryper under den.
3

Använd däck järn för att ta bort däcken från bilen, och placera dem åt sidan. Se till att de är ur vägen för detta projekt.
4

krypa under framsidan av bilen och leta torsionsstavarna. De kör längden av lastbilen, och är anslutna till de nedre styrarmar.
5

Lossa torsion bultarna bar justerande använder 1/2-tums harskramla och uttag. Se till att du lossar båda sidor lika mycket, eftersom det är hur framför lastbilen kommer att komma ner.
Rear Suspension
6

Flytta till den bakre av fordonet och Unbolt u-bultarna som håller bladfjädrarna till axeln.
7

Lyft axeln bort av domkraften med domkraften, och lyft upp det så att du har ca 3 -5 inches utrymme mellan axel pad och bladfjädern.
8

Skjut sänka blocket mellan bladfjädern och axeln. Det finns en tapp på bladfjädern, och ett hål på axeln pad. Bladfjädern blocket kommer att ha samma fästen, så se till att den är uppradade med både stiftet och hålet så allt nycklingen.
9

Placera de längre u-bultar över axeln precis som beståndet u-bultar monterades, och löst dra fast muttrarna på U-bultarna.
10

Dra åt u-bult muttrar ner när axeln är korrekt inställd och allt passar på plats med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag.
Final Mätningar
11

Lyft upp fordonet bort av domkraften med domkraften och placera den på marken.

12

Mät avståndet mellan överdelen av framskärmarna och marken med hjälp av måttband. Hänvisning här numret mot numret du skrev ner tidigare.
13 p Om du behöver höja fronten av fordonet upp, lyft sedan bilen tillbaka till jack och jack står, sedan skärpa torsion svärdsmuttrar, ett varv i taget med 1/2-tums Ratchet, släpp sedan bilen ner och mät. Upprepa denna process tills siffrorna är där du vill ha dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140626.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.