Hur Jämför Chevy 1500, Ford F150 och Dodge Trucks

Sedan början av amerikansk automaking, Ford, Chevrolet och Dodge har varit bland de mest framstående och välkända varumärken pickup. Namn som Chevy 1500 och Ford F150 har tillämpats på lastbilar som har utvecklats drastiskt under de senaste decennierna. Jämföra lastbilar från de tre amerikanska varumärken kan vara en skrämmande uppgift, men med viktiga faktorer i beaktande blir det lättare att välja rätt ny eller begagnad lastbil. Saker du behöver
Kelley Blue Book
Visa fler instruktioner
Jämför priser
1

Börja med att besöka lokala återförsäljare och notera priserna på Ford F150, Chevy 1500 och Dodge lastbilar. Anteckna de alternativ paket och deras kostnad också.
2

Använd Kelley Blue Book att jämföra priserna på begagnade lastbilar. Den blå boken finns på de flesta folkbibliotek och utfärdas i en reviderad upplaga varje år. Jämför Blue Book priser till återförsäljare för att avgöra om en lastbil varumärke är mer värderas högt lokalt.
3

Läs tidningen radannonser och surfa på Internet för att hitta priser på många olika F150, 1500 och Dodge-modeller.
Jämför Ström
4

förbereda en enkel modeller diagram notering från Chevy, Ford och Dodge. För varje modell, notera det genomsnittliga priset från din forskning.
5

Förbered kolumner för varje lastbil att lista cylindervolym, hästkrafter, vridmoment och maximal nyttolast och släpvagnsvikt. Denna information kan hittas på din lokala återförsäljare i form av en tryckt broschyr, eller på Internet, bland annat på de biltillverkare webbplatser.
6

Record motorns varvtal vid vilket maximal effekt och vridmoment är produceras. Detta kommer att avgöra huruvida du kommer att kunna dra full nytta av bilens effekt under normala körförhållanden.
7

Consult Internet recensioner från edmunds.com, cars.com och pickuptrucks.com. Dessa platser är användbara för att läsa professionella auto kritiker som jämför effekt och hantering egenskaper baserade på provkörningar.
Jämför funktioner
8

Skapa ett diagram (eller utöka din befintliga diagrammet ) för att inkludera några märkbara alternativ som kan påverka priset på prestanda.
9 funktioner

Notera t.ex. fyrhjulsdrift, en andra stolsraden, och vilken typ av sändning som används. Dessa funktioner kan drastiskt påverka priset.
10

Ange andra funktioner såsom inre bekvämlighet alternativ, andrahandsvärde, bränsleeffektivitet, samt villkoren i garantin erbjuds av biltillverkaren eller återförsäljaren.


Final Bedömning
11

att bedöma dina insamlade data, använd en färgad markör för att ringa in funktioner i bästa lastbilen i alla dina kategorier. Stryk under namnen på de kategorier som är viktigast för dig.
12

Kontrollera vilken lastbil får den högsta på ditt system genom att bättre än de konkurrerande modellerna i många kategorier. Lägg upp det antal kategorier som varje truck är bäst i en slutpoäng.
13 p Om ett beslut om att köpa en lastbil, ta del av vilka kategorier som inte var en av modell du väljer. Anser att dessa nackdelarna med denna modell och vara säker på att de kompenseras mer viktiga faktorer som gör det till den bästa trucken för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140625.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.