Hur man öppnar en låst dörr på en Chevy Silverado

Chevrolet Silverado var den näst mest sålda full-size pickup truck i Amerika för första halvåret 2009. Silverado är tillgänglig med många valfria funktioner och är mycket uppskattad för sin pålitlighet och relativa bränsleekonomi. Alla nya Silverados komma med fjärr keyless inresa och en ettårig prenumeration på OnStar, en navigering och fjärrdiagnostik tjänsten ägs och drivs av Chevrolets moderbolag General Motors. Dessa funktioner ger en förare med flera alternativ för upplåsning av dörrar av hans Silverado. Instruktioner
1

Använd knappen. Sätt i tändningsnyckeln i låset på förarsidan och vrid nyckeln moturs tills du hör en duns. Återgå nyckeln till sitt ursprungliga läge och ta bort den från låset.
2

Använd fjärrkontrollen för fjärrstyrning. Lås dörrarna med fjärrkontrollen på din nyckelbricka. Tryck på knappen med den bild av ett öppet lås låser bara chaufför-side dörr och två gånger för att låsa upp alla dörrar.
3

Call OnStar. OnStar kan låsa upp din bil på distans oavsett var du befinner dig. Du måste ha en aktiv prenumeration på OnStar och din personliga kod (PIN) för att låsa upp din Silverado detta sätt. OnStar är gratis i ett år på alla nya GM-fordon, men du måste betala en månadsavgift efter abonnemanget upphör om du vill hålla tjänsten aktiv.
4

Ring en låssmed. En låssmed kan låsa upp din Silverado om du inte har din nyckel.
5

Bryt ett fönster. Som en sista utväg kan du bryta en av din lastbil fönster och låsa upp dörren från insidan. Detta kommer förmodligen att kvitta din Silverado alarm. Om du hittar din nyckel inne i lastbilen, lägga den i tändningen omedelbart efter att låsa upp din dörr och vrid starter till "On" för att stänga av larmet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140620.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.