Typer av Lumber Racks

Lumber rack är användbar för de flesta förare av lastbilar, och finns i en mängd olika stilar och typer. Lumber rack är utformade för att passa på baksidan av lastbilen, oftast passar över större delen av sängen genom att fästa på sidorna av lastbilen. De används för att tillhandahålla en plats för att bära verktyg och material, också ge stöd till andra objekt som kan behöva göras i flaket. Över-Bed Racks

Over-bädd rack är konstruerade att passa över botten av lastbilen själv, som inte sträcker sig förbi baklucka eller över hytten. Dessa är i allmänhet uppbyggda av mindre ramar än de flesta timmer rack, och är utformade för att bära kortare objekt samt att ge tillräckligt stöd för material som står inne i sängen. På grund av deras längd, är dessa sängar sällan används för att transportera material som sträcker sig över förarhytten eller bortom bakluckan. Motiv kan variera från två till fyra barer att helt enkelt fyra stödstolpar.
Side-Mount Racks

Side-mount rack är liten och smidig, fastsättning på endast en sida av trucken. Utformningen av dessa ställningar möjliggör snabb lagring för långa material eller verktyg, t.ex. stegar eller knippen av virke. De olika utförandena tillåter för lagring av enstaka verktyg, men kan också vara utformade för att transportera flera olika delar av utrustning. Till exempel ger en tre-stegar rack utrymme för flera stegar som skall knytas till det i stället för en, men det är fortfarande fästs på endast en sida av trucken. Addera ditt Over-Cab Racks

alkovmodeller rack är några av de mer populära mönster för lastbilar på grund av sin mångsidighet. Dessa ställningar fästa till båda sidor av trucken och vanligen sträcka sig från utgången av sängen till framsidan av hytten. Dessa ställningar är inte kopplad till någon del av hytten, men ändå ge lämpligt stöd för transport av material som sträcker sig förbi sängen. Dessa ställningar är oftast tillverkade av fyra stödbalkar och två mer att sträcka sig över hytten. Racks av denna design kan bära massor av material och verktyg, men i allmänhet är dyrare och tar upp mer utrymme.
Speciella ställningar

speciella ställningar kan utformas för specifika syften. Racks kan utformas för stadsjeepar och även bilar, som ger utrymme för verktyg, material, sportutrustning och mycket mer. Beroende på användarens behov, kan anpassade rack monteras för enskilda fordon från befintliga konstruktioner. Exempelvis kan en anpassning av den sida mount rack göras för att passa över toppen av arbetsfordon, fästa till taket i stället för toppen av en säng. Andra rack kan ge fyra-vägs stöd runt sängen i stället för att sträcka över toppen.
Överväganden

Olika typer av bråte rack finns för olika behov och budgetar. Den mest mångsidiga typen av rack är over-hytten rack, men det kan vara för dyrt, för svårt att installera, eller kan ta upp för mycket utrymme för den genomsnittlige användaren. Många företag kan hjälpa dig att hitta en timmer rack lämplig för din bil och dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140619.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.