Ford F350 Bränsle Problem

F-serien pickup lastbilar som produceras av Ford är ett märke som har uthärdat under nästan 60 år, och enligt Motor Trend Magazine är den mest sålda lastbil i historien. Dessa prestationer har bidragit till att göra F-seriens lastbilar valet för många människor i Amerika. Detta kan dock utbredd användning skapa problem. När en enkel design fel går obemärkt förbi fabriken, kan problemet snabbt gå vidare för att påverka stort antal fordon, vilket är fallet med bränsle problem på vissa F-350 modellerna. Problem

I flera modell-års Ford F-350 pickup lastbilar, ett betydande problem med bränslesystemet kan förekomma. Federal fordon säkerhetsnormer reglerar att bränslesystemet på alla bilar och lastbilar måste vara resistent mot krascher.

Rätt utformade fordon, fästen håller bränsletanken på plats även under de stora krafter som finns under en front-end kollision . För F-350 modeller berörs av detta problem, dock har det visat sig att en front-side kollision kan driva bränsletanken till en del av fordonets ram.
Resultat

Även sällsynta, kan resultatet av en bränsletank påverkar fordonets ram vara mycket allvarliga. Under kollisioner med betydande inverkan, har kraft potential att brista bränsletanken och bränsle leveranssystem. Detta brott skulle tillåter stora mängder bränsle att spilla på bilen och vägbanan.

Stora mängder av läckande bränsle orsakar flera säkerhetsrisker. Ångor från bensin eller diesel kan påverka människor i närheten, inklusive människor som kanske skadas efter en krasch. Mest allvarligt, spillt bränsle i kontakt med en tändkälla kan skapa en brand eller explosion vid olycksplatsen.
Betydelse

Medan ett stort antal av fordon påverkas, inte varje F-350 är sårbara för denna bränslesystem problem. Bränslesystemet säkerhetsfrågan gäller Ford lastbilar som är singel-bakhjulsdrift. Dual-bak F-350s påverkas inte. Dessutom är det fel betydande endast på lastbilar presenterar fyrhjulsdrift och en tvådelad drivaxel.

Även om inte alla F-350 lastbil påverkas av detta problem, har Ford uppskattas att nära sextiofem tusen fordon på vägen kan vara känsliga.
Solution

Som ett resultat av säkerhetsfrågan på F-350 fordon, har Ford utfärdat en återkallelse för de drabbade modellerna . En lösning för att förhindra skador på bränslesystemet har utvecklats, vilka kan installeras av auktoriserade återförsäljare utan kostnad för ägaren.

Gång installerat, sträcker sig denna konsol ramen under fordonet, och fungerar som ett extra kontaktpunkt för komponenter i bränslesystemet. Detta lades strukturell integritet hjälper till att hålla tanken på plats under de höga krafterna vid en kollision, och hjälper till att förhindra ett bränsle bristning från orsakas.
Åtgärder

Även ett återkallande har utfärdats av Ford, är det omöjligt att kontakta ägaren av varje drabbade fordon. Ägare av F-350S är ansvarig för att avgöra om den begärda lösningen har installerats på deras fordon, och bör vidta åtgärder för att kontrollera med en lokal återförsäljare.

Auktoriserade återförsäljare av Ford-fordon är skyldiga att föra detaljerade register över återkallande och lösningen informationen, och kan inspektera fordon för att avgöra om det finns risk. Ägarna kommer inte att behöva betala för nödvändiga ändringar som krävs för att följa detta återkallande. Dessutom kan ägare som inte är nöjda med minns lösningar vidta ytterligare åtgärder genom att kontakta National Highway Administration Traffic Safety att rapportera fortsatta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140614.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.