Hur man målar ett Glasfiber Truck Cap

Glasfiber lastbil caps ofta behöver målas för att passa lastbilen de sätts på. Att måla glasfiber, du behöver gelcoat. Gelcoat är en glasfiberharts pigmenterad att matcha någon färg. Konsistensen av gelcoat är mycket tjock och kräver en pistol gelcoat att korrekt tillämpa den. Allt material som behövs för detta jobb kan hittas på din lokala marina leverans butik. Saker du behöver
Respirator Flighter Palm sander
fint slippapper
Rags
Aceton
Maskeringstejp
Gel coat
metyletylketonperoxid (härdare)
Liten hink
omrörningsstaven
Gel coat sprutpistol
Visa fler instruktioner
1

Sätt på en respirator och sand locket med hjälp av en palm sander och fin- sandpapper. Instegsskydd hela ytan för gelcoaten att binda ordentligt. Hela ytan ska vara matt och slät.
2

Rengör locket med en trasa och aceton. Torka bort smuts och fett kvar på ytan. Det är viktigt att ta bort olja och fett rester från ytan för att undvika bubblor i gelcoat.
3

Tape utanför alla fönster eller trim med målartejp. Detta kommer att förhindra sprutdimma från att få den oönskade områden.
4

Blanda gelcoat och härdare, följa anvisningarna på behållarna. Använd en liten hink och rör pinne att grundligt blanda gelcoat. Lägg det i gelcoaten pistolen enligt anvisningarna i handboken.
5

Spray första lager gelcoat i en tung dimma. Detta kommer att fungera som en grundfärg för att undvika några körningar. Färgen appliceras så jämnt som möjligt för bästa resultat. Låt det första lagret börjar bli klibbig men inte hårt innan den andra beläggningen.
6

Applicera den andra och sista lagret till locket, fast täcker hela ytan. Spraya färgen så jämnt som möjligt för att undvika körningar och ränder. Låt gelcoaten härda tills det är hårt och sval vid beröring.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140611.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.