Hur du fyller på din Pick Up Truck

Att ha en pickup är bra eftersom du kan alltid hjälpa någon flytta, och kan plocka upp virke i järnhandeln. Om du inte vet hur man korrekt att ladda din pickup truck, men du kommer inte att kunna maximera lasten och vara säkra. Lyckligtvis är det inte särskilt svårt att åstadkomma. Saker du behöver
Assistant downs
slips eller rep
Level yta
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant underlag, så det blir lättare att lasta lastbilen och lasten kommer inte glida.
2

Ladda upp de största posterna första och, med hjälp av en assistent, plocka upp objektet och placera den på bakluckan. Addera 3

Skjut lasten mot baksidan av sängen off av bakluckan. Du vill jam lasten mot den bakre väggen i sängen och bedsides.
4

Upprepa denna process med nästa punkt, arbeta dig över sängen.
5

Fyll eventuella tomrum i lasten med mindre föremål, sådana som kan fylla luckan och hålla lasten tight. Genom att hålla lasten hårt mot sig själv, kan du göra det mer stabilt.
6

Tie ena änden av repet eller binda till antingen insatsen fickan eller binda fast montering på sängen.

7

Kör repet över lasten. Arbetet repet så att det håller de större poster hårt mot baksidan av hytten, kör repet mot den andra slips ner eller spel ficka längs vägen.
8

Bind ner den andra änden av rep till slipsen ner montera och dra åt. Objekten är säkrade mot varandra nu, och kommer inte att gå lätt.
9

Stäng bakluckan när du är klar laddar lastbilen, och dubbelkolla all last att se till att det är säkra. Om du måste, tillfoga rep eller tie downs att lasten och sängen fungerar som en enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140602.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.