Hur man gör U Bultar

U-bultar är en kritisk del av en lastbil eller bil med en bladfjäder bak fjädring, men ibland eftermarknaden erbjuder inte storleken eller längden U-bult som du vill för din ansökan. Kanske du lyfta din lastbil mer än något kit, eller sänka den med ett stort block. Hursomhelst bör bygga en egen u-bult tar ca 30 minuter att göra. Saker du behöver
Oxy-Aceteline fackla
skruvstycke 3-tums diameter runda stålrör med .375 vägg
Hammer
Svetsning handskar
Ögonskydd Sida 2 - fotdel av gängade muttrar stång
för gängstång
Vice grepp
4,5-tums kvarn med skärande
hjul
Visa fler instruktioner
1

Sätt i stålrör i bänken skruvstäd så att du har gott om utrymme att svänga en hammare och manipulera den gängade stången.
2

Placera gängstången på slangen så att det finns åtminstone 6-inches av staven under lägsta delen av slangen och kläm fast den till rörledningen med hjälp av vice grepp. Detta kommer att säkra stången, så att du kan hamra på det.
3

Hetta upp den gängade stången med oxy-aceteline ficklampa. Du vill använda värme vid mitten av stången, precis ovanför där vice grepp kläms på.
4

Hit gängstången med hammaren samtidigt som värme till staven. Du försöker böja den gängade stången runt slangen, så fungerar värmen runt stången som du hammare det runt slangen.
5

sluta slå den gängade stången tills det är en "U"-form runt slangen. Låt den gängade stången coolt.
6

Gänga muttrarna på den gängade stängerna och kapa gängstången till önskad längd med slipmaskin med kapskiva. Om gängorna skadas i processen, kommer skruva på muttern på den kapade änden och gängorna reparera sig själva.
7

Ta loss från slangen. Upprepa denna process för alla andra u-bultar byggde du behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140596.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.