Lägga till platser till en lastbil säng

Lastbilar är stora nyttofordon, och kan utföra en hel del uppgifter, bland annat transporterar människor. Om du hittar dig själv bär en massa människor i din säng och vill göra sin resa lite mer bekväm, kan du installera en sittplats. Det tar ungefär en timme eller så. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Borrmaskin och borrar
3/8-tums muttrar, bultar och brickor
Bänk
Permanent Marker

Visa fler instruktioner
1

hitta en bänk som passar i sängen av din lastbil. Populära alternativ här skulle vara en soffa från en Chevrolet Silverado, en Astro van, eller en Toyota pickup. Du vill ha en stol som monteras på ett plant golv.
2

Center sätet i den främre delen av sängen, så att baksidan av bänken lutar mot den bakre glas i hytten. Se till att golvet fästen är på en bra plats för att borra, vilket innebär en plan yta.
3

Markera monteringshålen för sätet på golvet av sängen med permanent märkpenna. Det är där du kommer att montera sitsen, så se till att det är korrekt.
4

Flytta baksätet ur bilen och borra hålen för sätet på de punkter du just markerade. Flytta successivt upp i bitar storlekar tills du kommer till en 3/8-tums bult storlek.
5

Flytta bänken ryggstödet i sängen och skruva stolen till sängen med 3/8- tums Ratchet och uttag. Se till att använda stora brickor på båda sidorna av bulten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140592.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.