Vad Är Drivhjulsdäck?

Tractions däck finns för bilar, lastbilar och stadsjeepar. Det finns ett brett spektrum av stilar drivhjulsdäcksklass beroende på den önskade användningen. Användningen av dragkraft däck är obligatorisk i vissa omständigheter.
Off-road Drivhjulsdäck.
Identifiering

Däck märkt lera och snö, M + S, all-säsong, är alla väder eller vinterdäck anses vara Drivhjulsdäck med motorväg avdelningar. Drivhjulsdäck kan ha ett berg eller snöflinga symbol.
Funktion

All-säsongen och lera och snö utsedda däck kan användas året runt. Snö och dubbade vinterdäck bör endast användas på vintern. All-season däck som lämpar sig för all-around körning, medan lera och snö däck är oftast bättre lämpade för off-road och icke-motorvägen förhållanden.
Funktioner

lera och snö däck har klackar för att hjälpa dem att gräva i lera, snö eller steniga ytor. Snö och all-season däck kan ha lameller eller småsår i slitbanan som hjälper däcket att få grepp på hala underlag.
Begränsningar

Vinterdäck blandas med mjukare gummi för att vara flexibel i kalla förhållanden. Dessa däck slits snabbt om de används på torra vägar i varmt väder.
Range

Däck betygsatt lera och snö eller M + S har släpade slitbanan. Dessa däck kan vara allt från modeller som är utformade för bekväm motorväg resor till tunga lugged modeller lämpliga för allvarliga off-road fyrhjuling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140577.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.