Hur sänka en Mazda B2000

Sänkt lastbilar är populära, och mini-lastbilsmarknaden är inte immun mot detta inflytande. Sänka populära Mazda B2000 och B2200 pickups är lätt att göra. I detta exempel ska vi sänka Truck 2 inches i fronten och 4 inches bak. Saker du behöver
Måttband
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Jack
Jack står
penna och papper
4-tums sänkning blocket och U-bultar

Visa fler instruktioner
Framfjädring
1

Mät avståndet mellan toppen av fender väl och marken med ett måttband och spela mätningen.

2

Hissa upp fordonets front och fäst den på pallbockar. Se alltid till att trucken är säker på läktarna innan du kryper under den.
3

Lokalisera torsion muttrarna bar justerande. Torsionsstavarna löper från den nedre länkarm på främre hjulupphängningen och gå mot den bakre delen av fordonet. De är hålls på plats av en enda bult på varje torsionsstav.
4

Lossa torsion regelstång justerande omkring tre hela varv med hjälp av 1/2-tums harskramla och uttag. Torsionsstaven fungerar som en fjäder, och genom att lossa spänningen, du sänka fordonets front. Gör detta på båda sidor.
5

Sänk fordonet utanför pallbockar och ta en ny mätning. Om du inte är tillräckligt låg, upprepa processen tills du kommer dit. Om du är för lågt, satte bilen på pallbockar igen och dra torsionsstången ställmuttern en sväng i taget tills du är i rätt höjd.
Rear Suspension

6

Jack upp den bakre delen av fordonet och placera pallbockar under axeln och ramen. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
7

Lossa muttrarna som håller U-bultarna till axeln med 1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats. Gör detta på båda sidor av axeln.
8

Jack axeln utanför domkraften och placera 4-tums block mellan bladfjädrarna och ramen. Blocket har en tapp på toppen som kommer att lokalisera axeln till blocket, och ett hål på undersidan som lokaliserar blocket till bladfjädrarna. Se till att de är inriktade innan du går vidare.
9

Placera de längre U-bultar över axeln och dra åt dem med den medföljande hårdvaran.
10

Lyft fordonet av domkraften står och lägre fordonet till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140570.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.