Hur du köper däck för en lastbil

Byta däck på din lastbil är underhåll som inte bör förbises. Köpa nya däck kan hjälpa din lastbil prestera bättre, eller ge dig olika sätt att använda din lastbil. Du kan köpa terrängförhållanden däck om du tar din lastbil utanför asfalterade vägar, eller vinterdäck om du bor i ett område som får en hel del snö. Räkna ut vilka däck att köpa till din bil är enkelt och lätt. Instruktioner
Hur köper däck för en lastbil
1

överväga vilken typ av däck du vill. Om du tävlar, gå terrängförhållanden eller bor i ett område som upplever stora snöfall, det finns en viss typ av däck för dig. Om inget av ovanstående gäller för dig, så kanske du vill ha en all-weather däck. Du kan till och med föredrar att bara byta ut däcken du har med desamma från tillverkaren.
2

Kontrollera aktuell däcket för att bestämma storleken. Det bör finnas en serie bokstäver och siffror som går runt däcket i upphöjda bokstäver. Koden kan också skrivas ut på däcket. Om du vill byta däcken med fabriksmonterade däck, ta den här koden till ett däck butik för att få dem sorterade.
3

Forskning speciellt kraftiga däck. Om du vill tävla, terrängförhållanden eller vinterdäck, Forskning betyg av däcken. De flesta däck webbplatser kommer att ange vilken typ av däck är det och dess storlek. Däck skiljer sig i slitbanan, utseende och prestanda nivå.
4

Förbered att investera mer pengar om du vill få däcken betydligt större än fabriken storlek. Du kommer att få betala för större hjul och betala för dem som ska kalibreras till din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140569.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.