DIY Pickup Truck Camper Shell

Så många pickup sängar är öppna för elementen. Material, avsättningar, sportutrustning, möbler och ett antal andra saker kvar i en öppen flaket är i händerna på två förrädiska krafter: väder och stöld. Det är ett sätt att skydda värdesaker, ha en bra tid och inte spendera för mycket pengar: en gör-det-själv lastbil husbil skal. När du designar det för att passa dina behov, du bestämmer dimensionerna, bestämmer du hur många sliprar det kan passa och du bestämmer materialen. Komma igång

När du börjar planera din husbil skal, fundera på vilka tjänster du vill att det ska ge dig. Det handlar om ett test av värdeomdöme. Vad är viktigast för dig - nytta eller utseende? Säkerhet eller enkel åtkomst? Kallt väder aktiviteter eller varma aktiviteter väder? Rum för britsar eller enkla vardagsrum?

Du måste köpa ved för inramning, plywood och skjutluckor. Beroende på var och hur du tänker använda din nya bärbara stuga flaket, kommer du också vara ute efter isoleringslösningar. Blockera en helg i kalendern för din stora projekt. Många lastbilar entusiaster offentliggöra sina planer på internet, och du kan använda dem som en guide. Du måste också hålla den lagliga lastgränsen av din lastbil i åtanke. Till exempel kan en halv-tons pickup bära juridiskt upp till 1.000 kg.
Använder

En husbil skal också användas för att skydda dina personliga tillhörigheter från stöld. Eftersom du designar husbil skalet, väljer du låsmekanismerna. Med en husbil skal, kan du dra in en campingplats som accepterar lastbilar och det finns inget behov av att lasta och ställa upp ett tält webbplats. Du kan hålla dina väskor och utrustning förvaras prydligt i din lastbil.
Överväganden

Kom ihåg, en husbil skal sitter inte tätt på flaket genom av gravitationen ensam. Du måste fästa det ner. Det är där uttag kommer in Jacks är metallkomponenter som fäster botten av husbilen till flaket yta. När du bygger husbil skal, planerar att integrera uttag längs utsidan omkrets av enhetens botten samt så att du kan ta bort husbil när du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140567.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.