Hur Kontakta Ford Motor Company

Ford Motor Company är en tillverkare av lastbilar, bilar, stadsjeepar och andra fordon. De erbjuder Ford, Lincoln, Mercury och Volvo märken. Företaget startade med endast Ford-bilar i en vagn butik i Michigan. Henry Ford var den som startade det hela. Enligt ford.com, "Medan alltid en plikttrogen bidragsgivare till familjens gård, Henry tidigaste exponering mot hans riktiga lidelse --- maskiner och mekanik --- kom från besök till stan med sin far, där han såg några av de tidigaste tekniken av maskiner, motorer och kvarnar. " Ford-bilar har varit bland världens mest populära lastbilar, bilar och stadsjeepar. Om du behöver kontakta dem, följ de enkla instruktionerna nedan. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling
Keyboard
webbläsare Begagnad Ford Motor Companys webbplats länk
Sales Representative eller service Advisor
Säljes /service återförsäljare digitala nummer , frågor, problem eller funderingar
bilmärke flygbiljetter State
City Dealer fullständiga adress Deere återförsäljare s telefonnummer
Nödvändig information
försäljningschef eller servicechef Manager Review Telefoninformation
Mail uppgifter
E länk
kommentarer för styrelsens postadress
land, om det behövs
Lokal kontaktinformation utanför USA och Kanada Málaga Telefon
Bil

Visa fler instruktioner
1

använda en dator med Internetuppkoppling och tangentbord. Öppna din webbläsare och skriv Ford Motor Companys webbplats länk - www.ford.com--i adressfältet. Gå till botten av sidan och klicka på "Kontakta Ford." Det kommer att visa viktig information du behöver.
2

Prata med din säljare eller service Advisor på din försäljning /service återförsäljare om du har frågor eller frågor. För att hitta din information återförsäljare kontakt, gå till botten av sidan och klicka på "Dealer Directory." Du kan se listor över bilmärken och stater. Bara välja märke och staten för att begränsa sökningen. Välj sedan staden och det kommer att visa en lista över återförsäljare (s) med fullständig adress (er) och telefonnummer (s). Du kan ringa eller betala dem ett besök. Om du vill skicka e-post, klicka bara på markerade återförsäljarens namn eller "Besök sådan Dealer" länken. Sedan leta efter "Kontakta oss"-knapp som vanligtvis är till höger på sidan under Snabblänkar och klicka på den. Fyll i nödvändig information och skriv din förfrågan och sedan skicka det. Vänta på svar eller ringa. Om han /hon fortfarande inte löser ditt problem, prata med försäljningschef eller servicechef på generalagenten.
3

Kontakta Ford Motor Company om ditt problem inte kan lösas av återförsäljaravtalet nivå. Besök hemsidan igen och klicka på "Kontakta Ford" längst ned på sidan. Om du bor i USA och Kanada, använda telefonen och post information som visas för att kontakta dem. Du kan maila dem med dina kommentarer eller frågor om företaget, fordon och service genom att välja det ämne du vill. Fyll i nödvändiga uppgifter och skicka in det. Du kan också skicka den till styrelsen till adressen nedan:

styrelse DirectorsFord Motor CompanyP.O. Box 685Dearborn, MI 48126-0685U.SA
4

Klicka på "Besök Ford Global" om du är utanför USA och Kanada för att få din lokala kontaktuppgifter. Du kan se Nordamerika, Europa, Asien och Stillahavsområdet, Latinamerika, Mellanöstern, Afrika och Västindien. Bara sätta markören på varje namn och det kommer att lista de länderna. Välj det land där du bor och bilmärke. Använd länken för att hitta din närmaste återförsäljare. Du kan också klicka på "Kontakta oss"-länken för att visa den kontaktinformation du behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140564.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.