1990 Chevy Truck Problem

När en lastbil blir nästan 20 år gammal och har mer än 150.000 miles på den, kommer en tune-up hjälper nog, men några nya sensorer för spjällhuset kommer förmodligen gå långt i att göra lastbilen smidigare. Det är också förmodligen dags för några nya bromsok och bromsbelägg. Spjällhus

1990 Chevrolet pickup inte har en vanlig förgasare, ett spjällhus med sensorer används istället. En dator låter sensorerna vet när och hur mycket luft och bränsle för att placera i motorn, så när dessa sensorer inte fungerar, går motorn grovt. Det finns två huvudsakliga sensorer i gasreglaget flaskan som kan ha en stor inverkan på hur väl motorn är igång. Den första är den overksamma kontroll sensorn, och den andra är temperaturgivaren. Om din motor är igång grov, försöka ersätta båda dessa. Temperaturgivaren liknar ett tändstift och skruvar in i insugsgrenröret nära spjällhuset. Den Tomgångsreglering Sensorn har en fjäder på den och skruvar i den huvudsakliga spjällhuset. Det kan vara nödvändigt att återställa din dator när du har bytt sensorerna om "tjänsten motorn snart" ljuset var på.
Timing
p Om efter en tune-up och byta sensorerna på spjällhuset din motor inte körs något smidigare, kan du behöva ställa in tiden. Detta kan göras mer exakt genom att ta den till en verkstad som har en dator. Dessutom, om "tjänsten motorn snart" lyser fortfarande, kan de avbryta den med sin huvuddator efter inställning av timing.
Brake Light On
< p> Syftet med bromsok är att pressa an bromsbeläggen mot rotorn att stoppa lastbilen. När du trycker på bromspedalen och bilen drar åt en sida, är chansen att ett bromsok behöver bytas, så det är bättre att ersätta dem båda samtidigt. Medan du har bromsok utanför, bör du byta ut bromsbeläggen. Efter byte bromsok och kuddar, lufta systemet för att få ut all luft ur ledningarna. Om din bromsljus var på när din bromsok gick ut, att få all luft ur ledningarna bör göra ljuset slocknar. På Bodywork


Spara Pengar De flesta 20-åriga lastbilar behöver en viss mängd av karosseri på grund av normalt slitage. Du kan spara pengar på karossen genom att fastställa små hål, bucklor eller repor själv, och sedan handdusch med ett rostskydd primer spray innan målning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140563.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.