De bästa sätten att skydda en säng Pickup Truck

Det finns flera sätt att skydda din pick up truck bed. De inkluderar spray på lastbil liners, skräddarsydd liners säng och andra hemgjorda rättsmedel. Vad du vill skydda sängen från är rost som bildas när små bucklor och repor slita bort färgen som skyddar metallen i sängen. Medan varje lösning fungerar, är vissa bättre lämpade för vissa tillämpningar och, i allmänhet, håller längre. Spray-on Bed Liners

Dessa är bland de bästa pick up liners flaket helt enkelt eftersom de kan tillämpas på alla flaket ute. De erbjuder också maximalt skydd tack vare fullständig täckning av materialet sprut liner. Det kan appliceras var som helst på sängen, och tillåter praktiskt taget inget vatten få kontakt metallytan. Vissa lay-in, kan pre-fabbed liners gör inte detta påstående. De låter lite vatten att sippra in genom sömmarna och kontakta metallen. De kan emellertid vara fördelaktigt för vissa människor. Noshörning och Herculiner är bland de översta spray på reguljära bolag.
Pre-fabbed Lay-in plast liners

Även om de flesta liners idag är spray på, pre-fabbed liners är fortfarande bland det bästa att använda. De kan inte ge konsekvens och täckning av spray-on, men de kan i vissa fall vara mer användbara och hållbara beroende på din användning. Om du inte behöver den vattentät tätning av spray på liner, sedan en kraftig plast liner kan vara ett bättre val. Den plastfoder absorberar stötar bättre, eftersom det finns en luftkudde mellan den och linern. För mycket tunga applikationer, och konstanta glider in och glider ut av verktyg, kan detta vara fodret för dig. Det är en nära andra, i alla andra hänseenden till spray på-liner.
Robust Liner och Bedmats

annat val är den robust liner eller säng matta . Det erbjuder en unik hörntätning som skyddar väggarna vagnssidan från skador och är nästan vattentät. För riktiga tunga laster duty arbete, kommer dessa att erbjuda mer skydd än spray-on liners. De kommer inte slits lika snabbt, och de förhindrar stora bucklor som fortfarande kan uppstå från att falla aska block, tunga metallverktyg, bygg re-bar och andra tunga material till flaket med en sprayoon liner. En säng matta, vilket är bara en matta som lägger på flaket, är perfekt eftersom det är billigare än en komplett spray-on liner, eller passform plastfilmen. Detta, för pengarna, är bland de bästa valen i sängen skydd. För konstruktion besättningar som vill ha ett löstagbart foder som kommer att skydda och tjäna dem väl, men tas bort när de inte behövs, den lay-in, full robust liner är ett bättre val.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140561.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.