Hemlagad Truck sängöverkast

Truck sängöverkast, även känd som Tonneau covers, är populära eftersom de skyddar bädden från elementen. Den också effektivisera lastbilen för att ge bättre gas körsträcka. Dock kan vissa av dessa luckor vara dyra och de billigare inte nödvändigtvis fungerar hela tiden eller vad du behöver flaket för. Så en hemmagjord lastbil säng täcka kan vara ett bra alternativ. Regn Tarp Lastbil Cover

Den billigaste hemgjord lastbil täcka kan göras genom att köpa ett regn presenning och rinnande rep eller bungee sladdar genom respektive hål inbyggda i presenning och sedan haka eller binda dem till hakarna inuti flaket. Vissa bungees kan anslutas till metallen toppen av hjulhusen på baksidan av lastbilen, men detta i allmänhet inte rekommenderas eftersom det inte är fruktansvärt säker och kan eventuellt fastna på det snurrande hjulet själv. Det största problemet med denna hemmagjorda lastbil täcka är att det är billigt och osäker. Du kan inte låsa den och om det inte är tillräckligt väl fäst vid sängen själv tarp kan förmodligen blåsa bort medan du kör.
Wooden Truck sängöverkast

En lastbil säng täcka kan också göras av trä, även om du bara har en begränsad kunskap om snickeri och konstruktion. Du kan borra hål i metallen av sängen själv och installera gångjärn för att fästa till stora bitar av trä som du kapas för att passa öppningen av sängen. Den enklaste trä lastbil säng täcka är en bit trä som bara svänger öppnar när du låser upp den, med stöd av stora, tunga gångjärn. Men ju fler paneler i locket på fler ställen saker kan hållas och mindre krångel blir det att ta av hemlagad trälock.

Flera träbitar kan kapas och ansluts via gångjärn samtidigt läggs vid att stödja styrelser som kan installeras längs sidorna och baksidan av flaket. Förutom den omfattande mängden av konstruktion, är den uppenbara nackdelen med denna hemgjord lastbil täcker det faktum att du måste borra hål i metall av lastbilen sängen själv, vilket kan påverka andrahandsvärdet. Det är också svårt att göra resistenta trä väder.
Glasfiberharts Lastbil Cover

Genom att skära glasfiber harts i två lika stora skivor som täcker hela trucken säng, en lastbil lock med två paneler kan byggas ganska enkelt och kan vara en av de mer effektiva hemlagad lastbil täcker du kan bygga. Med en träbit i mitten för att ansluta gångjärn kommer glasfiber locket släppa i din flaket lätt, utan att du behöver skada din flaket. Men det är svårt att skära fler paneler i glasfiber harts täcka sig, eftersom ju mer du skär i det, desto mer en chans att det måste gå sönder eller spricka. Ändå är den här lastbilen locktyp vad de bästa Tonneau täcker är gjorda av och, om det byggs på rätt sätt, kan replikeras hemma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140555.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.