Chevy Truck Performance Tips

Chevy, tillsammans med sin syster varumärke GMC, producerar fler pickup lastbilar än någon annan tillverkare i världen, däribland Ford. Chevrolet Silverado är fortfarande en favorit bland inbitna Chevy fans, en pickup som är mångsidig, pålitlig och anpassningsbar. Chevy lastbil fansen älskar också att anpassa sin åkning i ett försök att få mer hästkrafter och njuta av en ökning av vridmomentet. Medan fabriken effektlägen kan vara bra för vissa förare, andra föredrar mer makt, något som kan uppnås med vissa eftermarknaden delar inklusive följande: effekt chips

Varje modernt fordon levereras med en inbyggd dator med en chip installerat för att styra viktiga komponenter inklusive mängden ström ditt fordon producerar. Eftermarknaden delar utvecklare har konstruerats anpassade chips för specifika Chevrolet lastbilar som, när de bytte ut, ger en fin ökning i hästkrafter. En nackdel med att byta ut din chip lager makt är att på vissa lastbilsmodeller du kanske måste ta bort instrumentpanelen för att komma till den ursprungliga chip.
Effekt Programmerare

där makten marker är svåra att använda, kan power programmerare lätt anslutas till bilens enligt-streck diagnostisk port för att ändra bilens inställningar. Användare rapporterar ökade hästkrafter och vridmoment för sina lastbilar som fabriksinställningar åsidosätts och optimerad. Dessutom tillåter en power programmerare ägare för att växla tillbaka till fabriksinställningarna om så önskas.
Performance Air Filter

samma luft filter som används av förare racerbil är finna sin väg under huven på många Chevy lastbilar. Det beror bomull-baserade luftfilter tillåter luften att flöda in och ut ur motorn mycket lättare än vanliga filter papper luft. Det innebär att din lastbilens motor fungerar mer effektivt också. Dessutom kan din prestation filter användas upprepade gånger. Ett enkelt att lägga eftermarknaden delen, en kall luftintag force-feeds syre till Addera kallt luftintag

din motor, vilket ger svalare luft din motor längtar. Cooler, innebär tätare luft du ser en ökning av hästkrafter och vridmoment samt en förbättring av bränsleekonomin.
Motor Headers

bolt-on del, motor headers arbetar för att minska fördelarens mottryck, en verklig dra på Chevy truck prestanda. Headers arbeta för att utnyttja kraften som under normala omständigheter skulle gå till spillo, sätta utnyttjas energin att arbeta för att hjälpa till att flytta din lastbil med auktoritet.
Performance avgassystem

din fabrik -installerade avgassystemet är lämplig för jobbet, Chevy entusiaster ofta kommer att välja en prestanda avgassystem som ger ett throatier anteckning samt möjliggör en ökad luftflöde och minskad begränsning. Mer kraft, bättre ljud och ett trevligare avgassystem gör detta eftermarknaden alternativ en favorit.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140553.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.