Fordon som används i konstruktion

För att slutföra en konstruktion jobb framgångsrikt, måste du ha rätt fordon till hands. Utan rätt utrustning och fordon, kan du multiplicera den tid som behövs för att slutföra jobbet och sätta dina arbetare i fara. Det finns ett fåtal bilar som nästan alltid finns på stora byggarbetsplatser. Bulldozer

Bulldozers, även kallade grävmaskiner, är utrustade med en stor kniv framför som är vass nog att skära genom jorden och driva saker framåt. Dessa fordon används för att bryta igenom sten, smuts och betong och flytta (schakta) material över marken till ett annat område. Den främre bladet kan också lyfta material upp från marken och deponera objekt till ett annat område.
Pickup

Många byggnadsarbetare äga och köra lastbilar pickup, eftersom de är speciellt gjorda för att transportera stora mängder byggmaterial. Den flak delen av pickup kan hålla och transportera en mängd olika objekt som används på byggarbetsplatser, inklusive små maskiner, pneumatiska hammare, verktyg, träplankor, säckar med cement, gips och golv. Den höga kapaciteten och starka hästkrafter av pickup lastbilar gör det lättare att dra dessa tunga poster.
Grävutrustning

Grävutrustning (en annan typ av grävmaskin) har en klo arm som föraren kan manövrera för att nå ner i jorden för att gräva ett hål. Det liknar en hacka att någon skulle använda i en trädgård att gräva ett hål för att plantera något, bara på en mycket stor skala. Dessa fordon används ofta för att gräva hål för en husgrund eller pool.

Betongblandare är ett annat viktigt verktyg som används i konstruktionen
Concrete Mixer Lastvagnar. Den är utrustad med en stor kon-formad struktur. Könen pekar uppåt på en 45-graders vinkel på baksidan. Betongen och vatten sättes till insidan av könen, då den vänder samt kannor tills betongen blandas grundligt. När du är klar, placerar föraren lastbilen på önskad plats där betongen behövs och häller blandningen genom en anordning på baksidan av fordonet.
Dumper

Det arbete som utförs på ett resultat byggarbetsplats i en hel del skräp och skräp som måste tas bort i slutet av projektet, så ett annat fordon som används i konstruktionen en dumper. Den traktorgrävare eller bulldozer operatör laddar dumper med oönskat material. När den är full, tar dump lastbilschaufför lasten till en godkänd plats att lasta soporna och skräp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140548.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.