Användning av regummerade däck i flotta bilar

Användningen av regummerade däck är en intregal del av däcket ledningen för många fordonsflottor, särskilt de med stora lastbilar. Det finns många missuppfattningar om kvaliteten på regummerade däck, men för många flottor regummering av däck är ett verktyg för att minska kostnaderna och miljöpåverkan av flottan däck. Fleet Däck

lastbilstransporter flotta använder en enorm mängd däck. En over-the-road lastbil och släpvagn kan ha 18 däck som behöver bytas ut ett par gånger per år. För vissa lastbilar, är frekvensen mer. Till exempel, den ständiga stopp-och-go och vrida orsakar sopbil däcken slits ut i så lite som sex veckor. Olika däck för styr kör off-road och släpvagnar lägga till komplikationen och kostnaden för en flotta s däck drift. När slitbanan slits däcket kroppen kan ha ny slitbana fästs i regummeringsprocess. Få regummera ett däck, däckets kropp eller hölje
Regummering

först kontrolleras för defekter. Sedan de återstående gamla slitbanan slipas, lämnar en jämn yta för att fästa den nya slitbanan. Ohärdad slitbanegummit är tuggummi bunden till höljet däcket placeras i en härdningskammare. Regummerade däck vulkas under högt tryck och värme, permanent binda den nya slitbanan på höljet.
Överväganden

Fleet däck management kan ses som rörliga däck från framsidan av lastbilar till baksidan som höljena åldras och är regummerade. Steer däcken måste ersättas med nya däck när de bär. Lastbilar som används i terräng som dumprar och lastbilar säd använder ofta regummerade på drivaxlarna i kombination med nya drivdäcken. Over-the-road lastbilar ersätter oftast däck med nya på drivaxlar och använda regummerade på släpvagnar.
Fördelar

ett regummerat däck kostar ungefär en tredjedel mindre än en jämförbar nytt däck. Om ett hölje utbyts eller återvinns kostnaden är mindre än hälften av ett nytt däck. Däcken är den tredje högsta kostnaden för ett lastbilsföretag flottan efter löner och bränsle. En välskött däck program inklusive användning av regummerade kommer att rädda ett åkeri en betydande summa pengar.

Regummering av däck är miljövänliga. Regummering ett hölje använder betydligt mindre energi och petroleumprodukter än att producera ett nytt däck. Ett regummerat hölje återvinns istället för att hamna i en deponi. De stora bitar av lastbil däckets slitbana som du ser på motorvägen är inte nödvändigtvis från regummerade Addera Missuppfattningar

däck. Förlorade lastbil däckets slitbana kommer från nya och regummerade däck som inte är väl underhållna och köra underinflated.

Säkerhet regummering demonstreras av flygbranschen. Flygplan däck vanligtvis regummerade mellan 6 och 12 gånger. Vid test av regummerade däck på Boeing 737 visade ett genomsnitt på över 270 säkra starter och landningar på en regummering.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140546.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.