Var man får tag Axeldelar för Chevy Trucks

Oavsett om du kör en ny modell Chevy Silverado eller en klassisk 1940 Chevy truck, kan det komma en tid när du behöver en ny axel. Om du får trucken fixeras vid en bilverkstad, kan du kanske hitta kostnaderna för axel delar är hög. Att hitta och köpa din egen axel kan spara pengar. Detta är också till hjälp för dem som vill fixa sina Chevy truck på egen hand. Online

Sedan Chevrolet har vunnit i popularitet, speciellt när det kommer till sina lastbilar, det finns hemsidor på nätet som säljer axlar specifikt för Chevrolet lastbilar. Innan du börjar söka, men skriv ner modell och årsmodell på din Chevy. Axeln form och längd har förändrats under åren. En axel som passar i en 1958 Chevy 3100 Apache passar inte i en nyare modell 2009 Chevy Silverado. Dubbelkolla denna statistik innan du köper något från Internet.

Många webbplatser säljer Chevy lastbilsaxlar. Till exempel kan du hitta en bakaxel för en Chevy Silverado mellan åren 1999 och 2004 på Am Autoparts (se referenser). Du kan också hitta axliga delar vid 1A Auto. Till exempel har de en Dorman drivknut Split kit Boot reparation för Chevy Astro modeller mellan 1990 och 2005 (se referenser).
Lokala butiker

Vissa lokala auto butiker bära axel delar eller kan beställa dem åt dig. Butiker som Auto Zone, Napa Auto Parts och O'Reilly Auto Parts alla bör konsulteras när man ser att jämföra priser. Sedan Chevy lastbilsaxlar kan vara stor, det finns en god chans dessa butiker inte kommer att få dina delar i lager på deras plats. Lyckligtvis, bildelar butiker har kataloger som du kan beställa delar. Säljarna ska vara till hjälp med detta eftersom de flesta auto butiker anställa människor som vet om bilar och lastbilar. Om du känner att du behöver mer hjälp, be om ledning eller en högre tjänsteman.
P Om du inte kan hitta en automatisk butik i ditt område som säljer Chevy delar lastbil axel, kanske du vill prova en bilverkstad . Även om du planerar att fixa din bil hemma, kommer reparationsverkstäder fortfarande beställa de delar för dig. Stick med butiker som specifikt arbetar på lastbilar eller enbart på Chevy modell fordon.
Junkyards

Begagnade axliga delar är ofta mycket billigare än de nya delar som du ' d hitta genom en katalog. Prova din lokala skroten för att se om det har din del. Tala med arbetarna i skroten och låt dem veta modell och årsmodell på din Chevy truck. De flesta rädda varv har en omfattande lista över delar som de har i sin ägo. Detta gör det snabbt att ta reda på om de har vad du behöver, så detta steg kan göras över telefon. Om du tycker att de har en del, kan du snabbt plocka upp den på skroten. Inspektera del innan du köper den för att kontrollera att den är i godtagbart skick utan hål, rost eller avbrott i metallen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140525.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.