Så att köpa en ny anpassad topkick Pickup

GMC topkick är en medeltung lastbil som kan modifieras till en mängd olika kommersiella tillämpningar. En upfitter kan skräddarsy den med en dump kropp, en mångsidig plattform /insats kropp som gör att du kan bära allt från boskap till virke, eller ett verktyg /tjänst kropp med compartmental förvaring. Utility /tjänsten organ kan ha körsbär plockare eller kompressorer också. Människor i yrken såsom bygg, gods, handel, myndigheter och allmännyttiga företag kan finna detta ett lämpligt arbete lastbil. Instruktioner
Så att köpa en ny anpassad topkick Pickup
1

Bestäm vilken typ av kropp din nya pickup borde ha. Din kallelse kommer sannolikt avgöra detta: om du är i gruvindustrin, kanske du vill ha en dump kropp, om du är i VVS-branschen, kanske du vill ha ett verktyg /tjänst kropp, och om du är en ranchägare, kanske du vill en plattform /lastflak.
2

Gå till GM Fleet hemsida gmfleet.com och kolla Commercial Guide Body Application. Baserat på din avsedda användning, kommer guiden att berätta de specifikationer som du kan behöva. Till exempel kommer längd och nyttolast vara applikationsspecifika.
3

Lokalisera och gå till en GM-återförsäljare. GM Fleet webbplats har en lista över återförsäljare där du kan söka efter postnummer. Dealern kommer att kunna visa dig olika färger och nyttolaster och förse dig med finansiering. Köp en omodifierad bas topkick som är kompatibel med din avsedda användning.
4

Välj en GMC auktoriserade Special Vehicle Tillverkare (SVM) från GM Fleet hemsida och ordna basen topkick att transporteras till SVM och för SVM att anpassa basen Topkick för avsett ändamål.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140520.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.