Hur att rädda en Chevy flaket

En bärgas Chevy pickup säng har många användningsområden, bland annat som en släpvagn, utbyte och som en allmän behållare. Borttagning bäddsektionen kräver separera den från ramen, sedan lyfta den till den nya platsen. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan rädda en lastbil säng i ungefär en timme. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Lyftmaskineriet eller flera personer
skärbrännare
Visa fler instruktioner
1

Bestäm den avsedda användningen för flaket. Om användningen är rak bärgning eller som en container, sedan bakaxeln och fjädring kommer att behöva tas bort från sängen. Om sängen ska användas som en släpvagn, sedan skära ramen framför sängen och lämna axel och fjädring intakt.
2

bort bladfjädrarna och bakre stötdämpare. Bladfjädrarna fästa vid den främre och bakre med stora bultar och schacklar, och toppen av stötdämparna fästa till bädden med toppen av chock montering. Fjädrarna ska lossas innan borttagning, och låste upp bakifrån framåt. Med fjädrarna och urkopplade chocker, kommer bakaxeln kopplas loss från sängen..
3

unbolt kroppen monterar från ramen Det finns sex till 12 kroppens monteras på undersidan av sängen kopplar den till ramen. De kan skruvas loss ett i taget i en moturs riktning.
4

Koppla bort halsen tankluckan från insidan av sängstället. Det kommer att finnas två bultarna som håller påfyllningshalsen på plats, och det kan också vara flera skruvar som håller den till sängen, beroende på modell. Den påfyllningsröret ska inte tas bort helt, från sängen bara bortkopplad.
5

Koppla någon broms eller linjer tillbehör och alla kablar från undersidan av sängen. De hålls på plats med små bultar eller skruvar, och kommer att falla bort när frånkopplad. Det kan vara nödvändigt att ta bort bakljusen att helt koppla bort kablaget.
6

Lyft sängen upp och bort från ramen, och ställ den åt sidan. En remskiva systemet, motorn hissa eller flera vänner kan användas för att lyfta sängen, vilket skulle kunna väga ett par hundra pounds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140516.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.