Hur Jämför Moving Truck Rental Priser

Nästa gång du flyttar den kommer att vara till din fördel att veta hur man kan jämföra flyttbil hyror. Jämföra flyttbil hyror borde ta ungefär en timme i telefon. Utvärdera priserna på nätet rekommenderas inte. Truck Rental företag kan inte ge all den information som du behöver på deras hemsida för att fatta ett välgrundat beslut. Saker du behöver
anteckningsblock
lokal telefonkatalog
Visa fler instruktioner
1

Gör en lista över alla de företag du ringer och skriver ner den information de ger på ditt anteckningsblock för framtida referens. Gör en kolumn med namnet på varje biluthyraren och fyll i den information som du ringer. När du är klar, kommer du att ha en en-sida jämförelse diagram. Se till att få prisuppgift för samma storlek fordon och ytterligare utrustning för att ha meningsfulla jämförelser.
2

Fråga och jämför dagskursen på en lastbil för en lokal rörelse i samma område. Om du flyttar till en annan stad eller av staten reda avgiften för en enkelriktad hyra. Om du flyttar mer än 50 miles, kommer en enkelriktad hyra förmodligen din billigare alternativ.
3

Fråga om körsträcka takt och hur många miles ingår som en del av hyran avgift. Ett företag som avgifter $ 30 för den dagliga uthyrning av en lastbil, men inkluderar 50 miles som en del av denna avgift kommer att vara en bättre affär än ett företag som avgifter $ 20 per dag för samma storlek lastbil och 50 cent per mil (i det senare exemplet , skulle den totala kostnaden bli 45 $ om du kör 50 miles).
4 p Om du behöver extra utrustning, som en hand lastbil eller dolly för att flytta tunga möbler och bruksföremål, får priset för att hyra till Lägg till din slutliga summan för varje företag. Glöm inte att fråga om avgiften för rörliga kuddar.
5

Fråga om drop-off policy när du är klar med lastbilen. Kan du parkera bilen på bolagets egendom och lämna nycklarna eller måste du återlämna fordonet under kontorstid?
6

Bestäm om du behöver köpa extra försäkring från uthyrning företaget och ta reda på kostnaden . Noggrant utvärdera vad som täcks av extra politiken. Till exempel är taket skador, t.ex. orsakad av näven lastbilen in i en låg bro, normalt inte omfattas av den extra försäkringen. Om du är oerfaren med att köra en stor bil och bara vill ha lugn och ro, försäkringen add-on kan vara ett bra värde. Annars kan din befintliga auto försäkring ger tillräcklig täckning. Ring din försäkringsgivare för att vara säker.
7

Utvärdera all din prisuppgift, tillsätt summorna för varje företag och avgöra vilket som har det bästa värdet för din lastbil hyra behov.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140514.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.