Hur man installerar elbromsarna för Trailers

Lägga elektriska släpvagnsbromsar kommer att göra din släpvagn säkrare. En bra investering av din tid och pengar. Saker du behöver Review, en trailer
elbromsarna kit
enkla handverktyg
tråd
broms controller
Visa mer Instruktioner
1

Skaffa en elektrisk kit trailer broms. En bra kit kommer att innehålla fästplattan med alla sammansatta varan. Du behöver också en matchande bromstrumma att matcha dig trailer spindlar och fästplattan.
2

Ta bort den befintliga trailer navet.
3

Bolt stöd platta till släpet axeln. Observera att rotationsriktningen är viktig. Var noga fästplattorna är monterade på rätt sida av släpvagnen.
4

Anslut magneterna till en tråd och köra dem till tungan på släpvagnen. De flesta broms tillverkare rekommenderar att du använder en separat jordkabel och inte använda e trailern ramen för en mark. Jag använder vagnen ramen för en mark på min trailer dock och det fungerar fint för mig.
5

Gör en anslutning så att släpets bromsar som skall anslutas till släpvagnens broms controller. Standarden tråd färg är blå. Många lastbilar redan har en blå tråd körs i ledningsnätet för dig. Jag hittade den i min Suburban och bifogade regulatorutsignalen att det under huven och utvidgat den till att nå släpet kontakten i ryggen.
6

Installera bromstrumman och ställa spindelmuttern till den angivna vridmoment. Var noga med att smörja de nya lagren med rätt fett. Navet med bromsarna kommer att köra mycket varmare än dina gamla nav gjorde så använd hög temp fett.
7

Testa systemet genom att trycka på larmknappen på bromsen styrenheten. Släpets bromsar ska aktiveras omedelbart. Om allt fungerar OK, följ släpfordonsbroms förfarandet controller justering för att ställa in rätt effekt och fördröjning för din släpvagn och laster.
8

Njut av din nya förmåga att stoppa.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140499.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.