Hur man bygger en kanot Rack för en pickup

En kanot rack är ett bra tillbehör för en pick-up truck. Den kan användas för att bogsera din kanot till din favorit damm eller att bära stegar och andra tillbehör som flottar, kajaker och mer. Du kan bygga dessa ställningar från 2-tums stålrör om du har svetsutrustning eller tillgång till en svetsare. De kommer att vara mycket stark och robust precis som din lastbil och det verkligen slår bära kanoten i sängen med svansen gate ner. Saker du behöver Sida 2 tum, fyrkantig stål svetsare pipe Mössor och svetsning filler bar
Metal såg
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet från toppen av väggarna lastbilshytt till toppen av lastbilshytten. Tillsätt sedan 7 inches, och skär fyra längder av 2-tums stålrör till denna längd.
2

Mät bredden på din lastbilshytt, från centrum av toppen av en av väggarna lastbilshytt , till centrum av toppen av den andra. Skär sedan två längder av stålrör till denna mätning plus 4 inches. Också, markera ner bredden från mitten av en lastbilshytt vägg till mitten av den andra för nästa steg.
3

Set två av rören du skär i steg 1 sida vid sidan bredvid varje så de är helt parallella med varandra och detta avstånd (överst i mitten av en lastbilshytt väggen till den andra).
4

Clamp ett av rören du skär i steg 3 över de två rören så det är 5 inches från toppen och perfekt vinkelrätt mot dem. Använd en kvadrat och en nivå för att se till att de är vinkelräta och raka. Häftsvets röret i båda ändar, sedan använda en spackel bar för att skapa en komplett sträng runt hinnan av de två rören.
5

Upprepa steg 4 för de andra två rören du skär i steg 1. Detta skapar två stöd för pick-up truck rack.
6

Skär två 3-tums-by-3-tums 1/4-tums metallplattor med en metall såg från ett ark av stålplåt . Borra 1/8-tums monteringshål runt utkanterna av metallplattor med en borrmaskin med hårdmetall bit.
7

Svetsa plattorna till botten av rören som utgör racket stöder användning av ett filler bar och svetsare.
8

Ställ ställningarna på väggarna flaket och märk hålen för att borra efter montering. Ta ut gallren och sedan borra dina monteringshålen med en 1/8-tums hårdmetall borr. Sedan installera rack genom att rada upp dem i hålen och körning i 1/8-tums stål skruvar med en klick silikon på varje.
9

Mät avståndet mellan de två rack (fram och bak ), och sedan klippa en annan längd på stålrör till denna längd plus 4 inches.
10

Linje detta rör upp med rack, och märk hålen i vardera änden för att montera stödet med skruvar till ställningarna. Sedan borra 1/4-tums hål rakt genom båda rören. Ledningsrör hål upp så att hålen passar, trä sedan en 5-tums, 1/4-tums bult genom hålen, fäst med en låsbricka och silikon spets mutter på båda ändar. Detta kommer att stödja racket och att den kan avlägsnas och förvaras mycket lätt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140495.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.