Vad är en Ford Lariat?

Ford Lariat är en del av de fullskaliga F-serien pickup lastbilar som tillverkas av Ford Motor Company. Denna serie inkluderar den populära F-150 tillsammans med fler tunga modellerna F-250, F-350 och F-450. Som av 2008, har F-serien har varit den mest sålda lastbil i USA sedan 1976, och landets mest sålda fordon av något slag sedan 1981. Lariat infördes 1978. Historia

Lariat är en lyx trim alternativ för F-seriens lastbilar. Dess utseende 1978 infördes fyrkantiga strålkastare i stället för runda sådana, med valfria dörrar krom strålkastare och en större grill. Under de närmaste åren, började Lariat inklusive en plusher interiör, valfria fönster makt och lås samt ytterligare alternativ, och har funnits i vanlig hytt, SuperCab, crew cab och SuperCrew.
Funktioner

Med tiden har Lariat blivit allt mer lyxiga, så att i 2009 en person kan köpa en Ford Lariat med bakre privacy glass, en tilt läderklädda ratten, dubbel klimatanläggning, uppvärmd och nedkyld front läder sportstolar, SYNC ljud, Sirius Satellite Radio, DVD-spelare, self-avbländning speglar, dubbla lampor karta, dubbla belysta speglar fåfänga, däcktryck övervakningssystem, Sony navigationssystem, backkamera vända sensorsystem, dörrautomatik och mer .
Funktion

Som ett arbetsfordon, har 2009 trucken har förbättrats med en 5,4-liters V8-motor, en effekt på 310 hästkrafter och 365 Nm ft av vridmoment. Köparna kan också välja en 4,6-liters V8 med 292 hk och 320 Nm. En ny sexväxlad automatlåda ökar prestandan jämfört med föregående fyrväxlad, vilket möjliggör bättre acceleration och mer bränsleeffektiv körning. Edmunds konstaterar att dragkapacitet på över £ 11.000 är "bäst i klassen".
Överväganden

Tidigare år hade sett några klagomål om trög acceleration och samtidigt acceptera att kan ha varit en kompromiss för halningskapacitet. Den uppgraderade motorn och transmissionen erbjuder lösningar på den frågan. Consumer Reports har också gjort en negativ kommentar om tillförlitligheten av F-150 i allmänhet under 2006.
Special Edition

Ford Lariat Limited utfärdades som en särskild utgåva 2008 innan den omgjorda 2009-modellen släpptes, vilket Edmunds kallas "super-plysch." Denna modell hade vit sand metallic monokrom färg, tvåfärgad skinnklädsel, kaptensstolar, och 22-tums 5-ekrade fälgar. Endast 5.000 tillverkades.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140488.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.