Hur att dra en full storlek lastbil bakom en annan lastbil

Fastna eller strandsatta med en lastbil som inte fungerar har hänt en hel del av oss. Och även om det kan tyckas obekvämt, är det bästa sättet att bogsera en trasig lastbil för att ringa en bärgningsbil eller få det på en släpvagn att bogsera den. Men om du inte har ett annat alternativ, är det möjligt att dra en full-size lastbil bakom en annan lastbil. Denna metod är på intet sätt idealiskt, men kan utnyttjas i en nypa med hjälp av en fiberkabel rem eller kedja. Saker du behöver
Tow rem eller kedja
Visa fler instruktioner
Hur att dra en full storlek lastbil bakom en annan lastbil
1

säkert haka bogsera rem eller kedjan från ett fordon till nästa. Inte ansluta till styrande komponenter eller något sårbart, såsom en dragstång slut.
2 p Det är bäst att haka bogsera rem eller kedja till en mottagare skumt på framsidan lastbil och en ramfästet på den bakre lastbilen.
3

Vänd dina blinkers på som en varning för andra fordon.
4

Bogsera inte för långa sträckor. Om du har mer än ett par miles för att dra, är det mycket säkrare att ringa en bärgningsbil eller använda en släpvagn.
5

person som driver den bakre lastbilen måste ägna stor uppmärksamhet åt lastbilen som är bogsering och hålla en anständig mängd spänning på bogsera rem eller kedja. Om det finns en massa slack på bogsera rem eller kedja, kan du köra potentiellt den över eller den främre lastbilen kunde börja gå för fort för att kompensera för förlusten av spänning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/140477.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.